Зннам, че хората съдят за другите по себе си, но все пак не всички сме еднакви. Бих могъл да ти отговоря, че не е твоя работа и с това да приключа, но аз не съм такъв човек и винаги приемам както критиките, така и похвалите с еднакво уважение. За това ще ти отговоря.
Кой ти каза, че не печеля от форума...много те е излъгал. Аз печеля и то повече отколкото можеш да си представиш. В България оставих много добри приятели и те ужасно ми липсват, но чрез форума и работат ми по подпомагането на нуждаещи се от помощ намерих толкова много приятели, че даже на моменти се чудя дали някой от тях не се сърди че рядко се обаждам...
Освен това мога да те уверя, че дори и да "комерсиализираме" нещо, то в никакъв случай няма да стане без обща дискусия и гласуване каква реклама да се пусне. И гарантирам, че никакъв ИМИГРАЦИОНЕН ИЛИ ДРУГ ПЛАТЕН ПОСРЕДНИК няма да намери място в НАШИЯ Форум.
И още нещо. Не съм Левски /и надали мога да бъда/, но много ми се иска да видя някой ден българите изпълнили парка "Лафонтен" да се усмихват едни други и да питат новодошлите имат ли нужда от нещо...като гледам ще си умра с тая мечта....

А ти, приятелю Марк, ако има нещо с което да съм накърнил чуствата ти или нещо лично имаш към мене просто ми пиши или ми се обади...знаеш как да ме намериш. И да ти кажа, аз съм прост човек и разсъждавам просто. Ако ми кажеш с 2 думи за какво иде реч /право куме в очи/ ти гарантирам че няма да се разочароваш.
Извинете ме за дългата тирада, но явно има някаква закономерност в тия неща...поне един път на 6 месеца ми се налага да правя отчетно /за избори не говорим, защото съм несменяем