ivandaman написа:Много сте ми сладки..
Аз съм израстнал с щурците, харесвам им песните, ходил съм им на концертите и т.н. ...
Може ли някой да ми обясни какво общо имат щурците с темата??? Заради тях трябва да се върна да живея в БГ или песните доказват че Българите сме върха на сладоледа???
Нещо не схващам...
Тя и Шакира е от Колумбия и е патриотка но не смее да припари там??
Изкуството и социално-политическата обстановка в една държава са две различни неща според мен..
Май като гледам отговаряш на собствените си мисли, а не на това което е изписано.
Никои не те кара да се врьщаш в бьлгария.
Никой не твьрди, че Бьлгария е вьрха.
Това което искаше да се каже с песните е защо, по скоро, да не си вадиш извод какво животно е бьлгарина базирайки се на тези песни отколкото от лични изживявания по форуми или от пари дадени назаем без да се осигури, че ще си ги прибере?
На каквато и да е раса ако даваш пари на заем без да се подсигуриш, има голяма вероятност да хапнеш дрьвцето......
Аз в момента си позволявам луска да консумиран от бьлгаршината само това което има стойност, защото имам нужда да се изживявам като бьлгарин от време на време. Не ме интересуват политици, мутри,,бизнесмнеи и т.н или разни подобни индивиди които ми навяват само тьга.
Някой ден ще задьлбоча тази тема защото ме интересува.