Относно отлагане на тест за ниво ...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
lonly wolf
Изгонен от форума

Относно отлагане на тест за ниво ...

Мнение от lonly wolf »

Здравейте искам да питам има ли някой от съфорумците на който му се е налагало удължаване на срока за покриване на теста в ИЧС и ако е така нека сподели опита си.Лично на мене поради ред причини не ми стигна 1 год и сега смятам да им пиша писмо с молба за отсрочка но искам да разбера дали и при други е имало такова развиние на нещата и как те са постъпили.А доколкото имам спомен май интервюиращия ми беше споменал да такава опция но не съм много сигурен все пак мина 1 година.Доколкото знам има и случаи на автоматично подновяване чел съм го някъде тука.Предварително благодаря на отзовалите се!
Аватар
misirosi
Обратна връзка:

Re: Относно отлагане на тест за ниво ...

Мнение от misirosi »

Здр., ще пиша до Виена да искам отсрочка, защото в алианса във Варна ме пропуснали и сега не мога да се явя на теста, а срока ми изтича на 18.06. Когато имам отговор ще ти пиша какъв е резултата. Успех при теб.
Lanselot

Мнение от Lanselot »

Привет!
Няма какво да се притесняваш. И аз имах подобен проблем с удължаването на срока за явяване на теста и им написах едно писмо с молба за удължаване на крайната дата. Много бързо ми отговариха, че ми дават още седем месеца и ако не им пратя резултат от теста автоматично ми закриват досието. Така че няма страшно - пиши.
Успех!
Аватар
misirosi
Обратна връзка:

Мнение от misirosi »

Здр., поисках удължаване на срока за представяне на сертификат за ниво на 02.06, но до момента нямам отговор. Имал ли е някой такъв случай и какъв срок имат те, за да ми отговорят?
Аватар
emili_vn

Мнение от emili_vn »

Ако ти удължат срока, не чакай да се явяваш в последния момент. Дори да не те бяха пропуснали за изпита във Варна, пак щеше да изпуснеш срока. Резултатите пристигнаха на 24.06.
Но като чета поста на Lanselot и доколкото си спомням твоя случай, може и да получиш кофти отговор. Бях те посъветвала да се явиш пак на ТСФ, защото резултата ти от първия път не покриваше техните изисквания, но ти реши да изчакаш. Виж какво пише в писмото, с което те пращат пак на изпит. Ако съдържанието му е като това на Lanselot, не искам да те отчайвам, но има голяма вероятност да закрият досието.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Аватар
MarinaNik

Мнение от MarinaNik »

ето отговора от S. Magnand по повод моето желание да удължа срока за изпита с още месец. Предполагам, че и вие няма да имате проблеми

Bonjour Madame,
Il n'y a aucun probleme pour prolonger le dйlai pour transmettre le
test pour exemption d'entrevue (mкme aprиs fin octobre 2010 si
nйcessaire).
Le test standardisй est obligatoire seulement pour vous, il faudrait
prouver environ le niveau dйbut intermйdiaire (B1/B1), mais pour votre
conjoint une preuve de cours ou de niveau dйbutant serait suffisante.
Je reste а votre disposition pour toute prйcision.
Meilleures salutations
... САЩ или Канада? :(
Решено е - USA, идвамееее!

Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!
:)
НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded
Аватар
misirosi
Обратна връзка:

Мнение от misirosi »

Здр., на мен ми писаха на имейла да чакам техния отговор по пощата и не зная какво да мисля - дали не са ми отговорили или нашите пощи не са ми доставили писмото. На 24.06 се явих на теста в София и чакам сега резулатата и се надявам на нещо добро - ще видим.
Аватар
demococcus

Мнение от demococcus »

misirosi, усилено стискам палци!

MarinaNik - брее, какви учтиви са станали!
Публикувай отговор