Относно отлагане на тест за ниво ...
- lonly wolf
- Изгонен от форума
Относно отлагане на тест за ниво ...
Здравейте искам да питам има ли някой от съфорумците на който му се е налагало удължаване на срока за покриване на теста в ИЧС и ако е така нека сподели опита си.Лично на мене поради ред причини не ми стигна 1 год и сега смятам да им пиша писмо с молба за отсрочка но искам да разбера дали и при други е имало такова развиние на нещата и как те са постъпили.А доколкото имам спомен май интервюиращия ми беше споменал да такава опция но не съм много сигурен все пак мина 1 година.Доколкото знам има и случаи на автоматично подновяване чел съм го някъде тука.Предварително благодаря на отзовалите се!
- misirosi
- Обратна връзка:
Re: Относно отлагане на тест за ниво ...
Здр., ще пиша до Виена да искам отсрочка, защото в алианса във Варна ме пропуснали и сега не мога да се явя на теста, а срока ми изтича на 18.06. Когато имам отговор ще ти пиша какъв е резултата. Успех при теб.
Привет!
Няма какво да се притесняваш. И аз имах подобен проблем с удължаването на срока за явяване на теста и им написах едно писмо с молба за удължаване на крайната дата. Много бързо ми отговариха, че ми дават още седем месеца и ако не им пратя резултат от теста автоматично ми закриват досието. Така че няма страшно - пиши.
Успех!
Няма какво да се притесняваш. И аз имах подобен проблем с удължаването на срока за явяване на теста и им написах едно писмо с молба за удължаване на крайната дата. Много бързо ми отговариха, че ми дават още седем месеца и ако не им пратя резултат от теста автоматично ми закриват досието. Така че няма страшно - пиши.
Успех!
- misirosi
- Обратна връзка:
Здр., поисках удължаване на срока за представяне на сертификат за ниво на 02.06, но до момента нямам отговор. Имал ли е някой такъв случай и какъв срок имат те, за да ми отговорят?
Ако ти удължат срока, не чакай да се явяваш в последния момент. Дори да не те бяха пропуснали за изпита във Варна, пак щеше да изпуснеш срока. Резултатите пристигнаха на 24.06.
Но като чета поста на Lanselot и доколкото си спомням твоя случай, може и да получиш кофти отговор. Бях те посъветвала да се явиш пак на ТСФ, защото резултата ти от първия път не покриваше техните изисквания, но ти реши да изчакаш. Виж какво пише в писмото, с което те пращат пак на изпит. Ако съдържанието му е като това на Lanselot, не искам да те отчайвам, но има голяма вероятност да закрият досието.
Но като чета поста на Lanselot и доколкото си спомням твоя случай, може и да получиш кофти отговор. Бях те посъветвала да се явиш пак на ТСФ, защото резултата ти от първия път не покриваше техните изисквания, но ти реши да изчакаш. Виж какво пише в писмото, с което те пращат пак на изпит. Ако съдържанието му е като това на Lanselot, не искам да те отчайвам, но има голяма вероятност да закрият досието.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
ето отговора от S. Magnand по повод моето желание да удължа срока за изпита с още месец. Предполагам, че и вие няма да имате проблеми
Bonjour Madame,
Il n'y a aucun probleme pour prolonger le dйlai pour transmettre le
test pour exemption d'entrevue (mкme aprиs fin octobre 2010 si
nйcessaire).
Le test standardisй est obligatoire seulement pour vous, il faudrait
prouver environ le niveau dйbut intermйdiaire (B1/B1), mais pour votre
conjoint une preuve de cours ou de niveau dйbutant serait suffisante.
Je reste а votre disposition pour toute prйcision.
Meilleures salutations
Bonjour Madame,
Il n'y a aucun probleme pour prolonger le dйlai pour transmettre le
test pour exemption d'entrevue (mкme aprиs fin octobre 2010 si
nйcessaire).
Le test standardisй est obligatoire seulement pour vous, il faudrait
prouver environ le niveau dйbut intermйdiaire (B1/B1), mais pour votre
conjoint une preuve de cours ou de niveau dйbutant serait suffisante.
Je reste а votre disposition pour toute prйcision.
Meilleures salutations
... САЩ или Канада? 
Решено е - USA, идвамееее!
Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!

НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded

Решено е - USA, идвамееее!
Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!

НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded
- misirosi
- Обратна връзка:
Здр., на мен ми писаха на имейла да чакам техния отговор по пощата и не зная какво да мисля - дали не са ми отговорили или нашите пощи не са ми доставили писмото. На 24.06 се явих на теста в София и чакам сега резулатата и се надявам на нещо добро - ще видим.
- demococcus
misirosi, усилено стискам палци!
MarinaNik - брее, какви учтиви са станали!
MarinaNik - брее, какви учтиви са станали!