Искам да знам дали трябва да приложа легализирани дипломите и актът за раждане с първите документи и след това за интервюто трябва ли отново да представя оригинални преводи.
В сайта пише, че трябва да се приложи сертификат за владеене на френски. знае ли някои от собствен опит дали това е задължително. Благодаря ви предварително.
Cпешен въпрос
Re: Cпешен въпрос
Не си давай парите за легализация. Приемат нотариално заверени копия от оригиналните документи, преведени от заклет преводач на бланката на оторизирана агенция за преводи.
Относно сертификата за владеене на френски - мисля, че не е нужен. Ако им трябва, те ще ви го изискат допълнително.
Успех!
Относно сертификата за владеене на френски - мисля, че не е нужен. Ако им трябва, те ще ви го изискат допълнително.
Успех!
... САЩ или Канада? 
Решено е - USA, идвамееее!
Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!

НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded

Решено е - USA, идвамееее!
Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!

НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded
Ако събирате 63 и повече точки по всички фактори без мотивация и можете да защитите нивото на френския, което ще пишете, аз ви препоръчвам да изпратите сертификат за владеене на езика. По този начин може да се надявате директно на сертификати, вместо да ходите на интервю. Желая ви успех.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
- demococcus
Можеш да метнеш едно око на статията Документи до Виена - има отговори на почти всички въпроси и се поддържа максимално актуална.
Оригиналните преводи на нотариално заверените копия изпрати сега (тези с мокрите печати от нотариус и преводач).borisp написа:Искам да знам дали трябва да приложа легализирани дипломите и актът за раждане с първите документи и след това за интервюто трябва ли отново да представя оригинални преводи.
В сайта пише, че трябва да се приложи сертификат за владеене на френски. знае ли някои от собствен опит дали това е задължително. Благодаря ви предварително.
На интервюто ще трябва да покажеш оригиналите на документите.
Сертификат твърдо не е задължително да се изпраща, той е в графата с документи, които биха ускорили процедурата.
- Kan_Tangra
много тъпо заглавие на темата.
Така може 100% от потребителите на форума да влязат, че да видят какво пише.
Модераторите защо не ги заключвате такива теми? Докато който пита реши да сложи нормално заглавие, което да казва за какво става въпрос.
Така може 100% от потребителите на форума да влязат, че да видят какво пише.
Модераторите защо не ги заключвате такива теми? Докато който пита реши да сложи нормално заглавие, което да казва за какво става въпрос.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола