Дали можем да се оплачем от изпитващия?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
demococcus

Re: Дали можем да се оплачем от изпитващия?

Мнение от demococcus »

Тролът е номер едно в тея работи. Като го чета, хем се смея, хем сълзи ме избиват!
Аватар
loginn

Мнение от loginn »

demococcus написа:Тролът е номер едно в тея работи. Като го чета, хем се смея, хем сълзи ме избиват!
И от мен една похвала за трола. И той хора :)
Аватар
emili_vn

Мнение от emili_vn »

:rofl: :rofl: :rofl:
:handshake: troll - и тебе ора - немой да се косиш, оти че ти мине :)
:bow: за разсъжденията по картинка - явно ги можеш тия работи. Що не вземеш да си направиш едно българо-кебекско шоу и да равеселяваш нашенците там????
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Аватар
loginn

Мнение от loginn »

Започнахме с оплакване от интервюиращия и стигнахме до хвалебствия за трола :D :D :D
Темата се разви наистина интересно.
Последно промяна от loginn на Сря Юни 02, 2010 8:38 am, променено общо 1 път.
Аватар
demococcus

Мнение от demococcus »

loginn написа:Започнахме с оплакване от интервюиращия и стигнахме до хвалене на трола :D :D :D
Аз лично доста й се радвам. Тая тема е като бяла лястовиза във форума - почва кофти, завършва весело. Обикновено е обратното ;)
Аватар
loginn

Мнение от loginn »

demococcus написа:
loginn написа:Започнахме с оплакване от интервюиращия и стигнахме до хвалене на трола :D :D :D
Аз лично доста й се радвам. Тая тема е като бяла лястовиза във форума - почва кофти, завършва весело. Обикновено е обратното ;)
Да е жив и здрав трола и да отидем всички там където е той сега! :)
optimist

Мнение от optimist »

здравейте,според вас при краен резултат от интервюто 56 точки и ма ли смисъл дасе продължава борбата и как ?Предварително благодаря
Аватар
loginn

Мнение от loginn »

optimist написа:здравейте,според вас при краен резултат от интервюто 56 точки и ма ли смисъл дасе продължава борбата и как ?Предварително благодаря
Зависи как са ти разпределени точките по различните критерии. Ако имаш малко точки за езикови познания можеш да поработиш по въпроса и да покриеш минимума.
А и псевдонима ти подсказва че може би има смисъл :)
optimist

Мнение от optimist »

абе той псевдонима ясен ама.. като е водеща жената много не върши работа май...С 2 малки деца сме и три дипломи - жената "екология", аз с военноморско и винс - докарахме я до 60т. жена ми обаче от последните 5г 4 са и майчинство, пък и с нейната настояща професия еколог-ботаник я заби че за да бачка това в канада трябва да е "доктор" с френски поне 11/12- сериозна работа де- за никъде не сме...писа и нива 5/6, нищо за адаптация и като цяло- 56т. метнах го на английски че не ни интересува социала, че корабен механик без работа няма да остана( и доста оферти му показах де), че продължаваме да учим френски, да даде шанс поне до другата сесия да представим сертификат за език...мосюто помоли преводачката да му направи кафе и приключи с нас, само уточни ни трябва поне 1 година още....
optimist

Мнение от optimist »

... е сега- след като преди 1 седмица сме оценени на 56т - за стаж и за език - как да пускам пак документи - нито стажа се е променил, нито...и затова питам де. чудих се дали ще хване декиш да предплатя пълен курс в алианса и да пусна фактура- няма такава програма която да опише че от това ниво за следващите 6м ще повишат до еди какво си или нещо от сорта, за друго не ми иде на ум, а бая го чета тоя форум, че и бая други работи прочетох...въобще не сме се отказали, искам да направя всичко възможно, но което ще свърши работа- нямам нужда от параграф 22...така де,само им блазе на тези дето са останали с добри впечатления от мосюто, че аз с доста чужденци съм се сблъсквал ама от тоя накак си още ми присяда водката...айде пак да благодаря предварително ако някой даде съвет
Аватар
Мими Гювенделата

Мнение от Мими Гювенделата »

demococcus написа:...Като го чета, хем се смея, хем сълзи ме избиват!
А колко още има да те избиват, лелеее...

че е прав трола, прав е

Сега го четете и се смеете през сълзи, като дойдете ще си спомняте написаното пак през сълзи, ама от друго.
:lol:
And all the best women are married
All the handsome men are gay
You feel deprived
Аватар
loginn

Мнение от loginn »

Мими Гювенделата написа:Сега го четете и се смеете през сълзи, като дойдете ще си спомняте написаното пак през сълзи, ама от друго.
:lol:
Недей сега тъй, от тук (разбирай в БГ-то) по-лошо нема ;)
Какво стана с теб? Ти ще пътуваш ли за насам?
Аватар
emili_vn

Мнение от emili_vn »

optimist написа:здравейте,според вас при краен резултат от интервюто 56 точки и ма ли смисъл дасе продължава борбата и как ?Предварително благодаря
Здравей!
Виждам, че ти си 2 висши - военноморско и ВИНС. Смятали ли сте точките, ако ти си водещ. Мисълта ми е, че ако ти имаш стаж 4 и повече години - това са 8 точки. И зависи и каква ти е специалността от ВИНС-а, кога си е завършил и какъв ти е стажа. Ако сега подадете документи ще имате достатъчно време да вдигнете езика с едно ниво /за това са необходими 4-6 месеца/. А едно ниво нагоре за водещия са си 4 точки. Номера с предплащането няма да мине - по скоро един серификат от TCF, на който да изкараш по-високо ниво от определеното от интервюиращия.
Последно промяна от emili_vn на Сря Юни 02, 2010 11:03 am, променено общо 1 път.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Otimist, декларирайте ако можете малко повече пари - 10-20к. Все пак си корабен механик и може да ти се намират.

А това много ще помогне.

да си ти водещ е може би доста добра идея. Така вместо да се мъчите да обяснявате как жена ти ще си намери работа, ще трябва да обясните главно за теб.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола