Дали можем да се оплачем от изпитващия?
- demococcus
Re: Дали можем да се оплачем от изпитващия?
Тролът е номер едно в тея работи. Като го чета, хем се смея, хем сълзи ме избиват!
И от мен една похвала за трола. И той хораdemococcus написа:Тролът е номер едно в тея работи. Като го чета, хем се смея, хем сълзи ме избиват!

DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Започнахме с оплакване от интервюиращия и стигнахме до хвалебствия за трола
Темата се разви наистина интересно.

Последно промяна от loginn на Сря Юни 02, 2010 8:38 am, променено общо 1 път.
- demococcus
Аз лично доста й се радвам. Тая тема е като бяла лястовиза във форума - почва кофти, завършва весело. Обикновено е обратнотоloginn написа:Започнахме с оплакване от интервюиращия и стигнахме до хвалене на трола![]()
![]()
![]()

Да е жив и здрав трола и да отидем всички там където е той сега!demococcus написа:Аз лично доста й се радвам. Тая тема е като бяла лястовиза във форума - почва кофти, завършва весело. Обикновено е обратнотоloginn написа:Започнахме с оплакване от интервюиращия и стигнахме до хвалене на трола![]()
![]()
![]()

здравейте,според вас при краен резултат от интервюто 56 точки и ма ли смисъл дасе продължава борбата и как ?Предварително благодаря
Зависи как са ти разпределени точките по различните критерии. Ако имаш малко точки за езикови познания можеш да поработиш по въпроса и да покриеш минимума.optimist написа:здравейте,според вас при краен резултат от интервюто 56 точки и ма ли смисъл дасе продължава борбата и как ?Предварително благодаря
А и псевдонима ти подсказва че може би има смисъл

абе той псевдонима ясен ама.. като е водеща жената много не върши работа май...С 2 малки деца сме и три дипломи - жената "екология", аз с военноморско и винс - докарахме я до 60т. жена ми обаче от последните 5г 4 са и майчинство, пък и с нейната настояща професия еколог-ботаник я заби че за да бачка това в канада трябва да е "доктор" с френски поне 11/12- сериозна работа де- за никъде не сме...писа и нива 5/6, нищо за адаптация и като цяло- 56т. метнах го на английски че не ни интересува социала, че корабен механик без работа няма да остана( и доста оферти му показах де), че продължаваме да учим френски, да даде шанс поне до другата сесия да представим сертификат за език...мосюто помоли преводачката да му направи кафе и приключи с нас, само уточни ни трябва поне 1 година още....
... е сега- след като преди 1 седмица сме оценени на 56т - за стаж и за език - как да пускам пак документи - нито стажа се е променил, нито...и затова питам де. чудих се дали ще хване декиш да предплатя пълен курс в алианса и да пусна фактура- няма такава програма която да опише че от това ниво за следващите 6м ще повишат до еди какво си или нещо от сорта, за друго не ми иде на ум, а бая го чета тоя форум, че и бая други работи прочетох...въобще не сме се отказали, искам да направя всичко възможно, но което ще свърши работа- нямам нужда от параграф 22...така де,само им блазе на тези дето са останали с добри впечатления от мосюто, че аз с доста чужденци съм се сблъсквал ама от тоя накак си още ми присяда водката...айде пак да благодаря предварително ако някой даде съвет
- Мими Гювенделата
А колко още има да те избиват, лелеее...demococcus написа:...Като го чета, хем се смея, хем сълзи ме избиват!
че е прав трола, прав е
Сега го четете и се смеете през сълзи, като дойдете ще си спомняте написаното пак през сълзи, ама от друго.

And all the best women are married
All the handsome men are gay
You feel deprived
All the handsome men are gay
You feel deprived
Недей сега тъй, от тук (разбирай в БГ-то) по-лошо немаМими Гювенделата написа:Сега го четете и се смеете през сълзи, като дойдете ще си спомняте написаното пак през сълзи, ама от друго.

Какво стана с теб? Ти ще пътуваш ли за насам?
Здравей!optimist написа:здравейте,според вас при краен резултат от интервюто 56 точки и ма ли смисъл дасе продължава борбата и как ?Предварително благодаря
Виждам, че ти си 2 висши - военноморско и ВИНС. Смятали ли сте точките, ако ти си водещ. Мисълта ми е, че ако ти имаш стаж 4 и повече години - това са 8 точки. И зависи и каква ти е специалността от ВИНС-а, кога си е завършил и какъв ти е стажа. Ако сега подадете документи ще имате достатъчно време да вдигнете езика с едно ниво /за това са необходими 4-6 месеца/. А едно ниво нагоре за водещия са си 4 точки. Номера с предплащането няма да мине - по скоро един серификат от TCF, на който да изкараш по-високо ниво от определеното от интервюиращия.
Последно промяна от emili_vn на Сря Юни 02, 2010 11:03 am, променено общо 1 път.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
- Kan_Tangra
Otimist, декларирайте ако можете малко повече пари - 10-20к. Все пак си корабен механик и може да ти се намират.
А това много ще помогне.
да си ти водещ е може би доста добра идея. Така вместо да се мъчите да обяснявате как жена ти ще си намери работа, ще трябва да обясните главно за теб.
А това много ще помогне.
да си ти водещ е може би доста добра идея. Така вместо да се мъчите да обяснявате как жена ти ще си намери работа, ще трябва да обясните главно за теб.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола