PRIVET OTNOVO OT NAS!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vesi i stamen
Обратна връзка:

PRIVET OTNOVO OT NAS!!!

Мнение от vesi i stamen »

Privet Prijateli!!!

Samo nakratko, az Vesi Vi pisha, za da vi kaja, pone za tazi chast ot Vas koito ni poznavat i na koito obeshtah, che shte se obadja tuk, sled kato pristigna,.........................ami znachi pristignah uspeshno v USA, v Savannah, ili po-skoro Pooler ..............pri Stamen, zasega tolkova i nakratko, zashtoto vpechatlenijata mi oshte ne sa mnogo.......... :lol:

Inache poleta moga da kaja che beshe mnooogo dalag i izmoritelen, no se prejivjava..................................... 8) !!!
Inache oshte parvite mi vpechatlenija sa mnogo malki - osven che vsichko tuk e mnogo ama mnogo razlichno, tova be parvijat den, ta i do dnes. Vse pak sam tuk edva 4-ti den!!!

Inache vchera-ponedelnik Stamen pochiva i se razhodihme dosta iz Savannah i iz Pooler, i moga da kaja che pone peyzaja mnogo mi ponasja, naistina e mnogo mnogo zeleno i krasivo, da ne govorim che i klimata zapochva da mi stava vse po-simpatichen, oshte kato kacnah be 30 C, a ot Sofija kato izlitah be edva 7 C, i tova sashto mi se otrazi malko stresirashto, vse pak az kacnah s danki, bluza s dalag rakav i botushi, :shock: .................................
No kadeto se vika, tova da mi e problemat!!!
Daje oshte ne moga da svikna i da se nastroja, che tuk hodja veche po kas rakav i po cjal den shljapam bosa v kashti, no ne se i oplakvam, az lichno za sebe si moga da kaja, che obojavam ljatoto...............no, trudnoto i neizvestnoto teparva predstoi :shock: !!!
Vajnoto e che pone nay-nakraja se sabrahme zaedno sas Stamen i da se nadjavame che ottuk natatak spodelenata bitka shte e po-leka i bezboleznena i za dvama ni!!!

Sorry za lirichnoto otklonenie, no vse pak bjah obeshtala na mnogo ot Vas koito ni poznavat, da draskam i po njakolko reda za Nas, makar i da ne izbrahme predvaritelno izbranata tuk i chrez mnogo ot VAs posoka, a imenno Canada, no jivotat e takav, nikoga i nishto ne e sigurno, pak znae li chovek, moje i pak da se zavarnem kam parvite si stapki...........Canada ili USA, samo vremeto shte pokaje!!!

Chao za sega, ot men Vesi!!!
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Като гледам самолетът е минал през Амстердам май...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Силвия

Мнение от Силвия »

Добре дошла в Америка, Веси!
Много се радвам, че най-после се събрахте със Стамен! Пожелавам Ви много много щастие в избраната от вас нова родина.
Надявам се, че поне на гости ще ни дойдете!
От все сърце Ви желаем късмет и всичко най-хубаво ! Стискаме ви палци и ви изпращаме много целувки!
Силвия, Лъчко, Деси, Мони, Пепо
Аватар
gerchev
Обратна връзка:

Мнение от gerchev »

Здравей Веси и Стамен !!!
Много се радваме за вас и това че полетът е минал успешно. Обетованата земя винаги ще си остане такава, дали по на север или по на юг.
Чудесното ти настроение говори за отличните ти впечатления. Животът е прекрасен макар и далеч от БГ.
Успех и много ама много щастие на онзи прекрасен континент.
Жалко че България не се намира на него.
David
Обратна връзка:

privet i to Calgary

Мнение от David »

Zdraveite Vesi i Stamen,

Mnogo se radvam za vas.Naistina.I makar da se chuvstvam mnogo dobre tuk i dumata nostalgia da ne vliza pone zasega vav kanadskia mi rechnik ,az mislia che vie vzehte nai pravilnoto reshenie.Niakoi hora sme se zapatili kam vas ,no shte minat naikolko godinki pone.

imate li telefon.Pratete mi go na lichno saobshtenie.Shte vi zvanna da se chuem.

Pozdravi ot snejen kalgari
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Privet i ot nas. Mnogo kasmet, shtastie i otvoreni vrati pred vas. Badete zaedno, obichaite se i se radvaite na jivota!!!
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Dobre doshla na kontinenta.

Mnogo uspehi vi jelaia. I neka veche da posreshtate vsichki bitki zaedno i da ne se razdeliate za tolkova dulgo.
Radvam se, che pisa. Pozdravi i rabotlivia Stamen :)
Аватар
sve
Обратна връзка:

:)

Мнение от sve »

Сърдечни поздрави и пожелание за много успехи, радост и щастие и от мен ! :) радвам се че ви харесва . Може би най-трудно за вас мина сега като сте заедно ... проблемите ще се решават лесно :)

Успех!
Аватар
Bydi
Обратна връзка:

Мнение от Bydi »

Късмет,приятели и от мен!
Какъвто и да е изборът ви-САЩ или Канада,ще се чувствате по-добре!
Желая ви от все сърце успешно реализиране на всички ваши очаквания и по-малко сътресения по пътя на набелязаните цели!
Късмет!!!
Аватар
titi
Обратна връзка:

Мнение от titi »

Много късмет, щастие и сбъднати мечти в Америка и от нас!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vesi
Обратна връзка:

Мнение от Vesi »

Поздравления и от мен за хубавите вести!
Много късмет и успех Ви желая, приятели! Дано и на новата си земя да сте си такива усмихнати и още по-щастливи :D

Веси
vesi i stamen
Обратна връзка:

Mnogo Mersi!!!

Мнение от vesi i stamen »

Mersi na Vsichki Vi za toplite dumi, naistina e prijatno da si te pozdravjat i da se obadjat starite avercheta, taka da se kaji "starite krimki"..... :lol:

Naistina mi stoplihte i bez tova dosta poizplashenoto i raztuptjano ot vsichko novi i razlichno...........sarchice, oshte vednaj blagodorja za milite dumi i za krasivite pojelanija, day boje da se sbadnat, a i na vsichki VAs da Vi se vrastat mnogokratno...............!!!

Vsichko nay-nay na vsichki Vas pisali po-gore, kakto i na vsichki ostanali tuk vav Foruma, ........
i do skoro!!!!! :P

Vesi /i Stamen/
Заключено