Samo nakratko, az Vesi Vi pisha, za da vi kaja, pone za tazi chast ot Vas koito ni poznavat i na koito obeshtah, che shte se obadja tuk, sled kato pristigna,.........................ami znachi pristignah uspeshno v USA, v Savannah, ili po-skoro Pooler ..............pri Stamen, zasega tolkova i nakratko, zashtoto vpechatlenijata mi oshte ne sa mnogo..........

Inache poleta moga da kaja che beshe mnooogo dalag i izmoritelen, no se prejivjava.....................................

Inache oshte parvite mi vpechatlenija sa mnogo malki - osven che vsichko tuk e mnogo ama mnogo razlichno, tova be parvijat den, ta i do dnes. Vse pak sam tuk edva 4-ti den!!!
Inache vchera-ponedelnik Stamen pochiva i se razhodihme dosta iz Savannah i iz Pooler, i moga da kaja che pone peyzaja mnogo mi ponasja, naistina e mnogo mnogo zeleno i krasivo, da ne govorim che i klimata zapochva da mi stava vse po-simpatichen, oshte kato kacnah be 30 C, a ot Sofija kato izlitah be edva 7 C, i tova sashto mi se otrazi malko stresirashto, vse pak az kacnah s danki, bluza s dalag rakav i botushi,

No kadeto se vika, tova da mi e problemat!!!
Daje oshte ne moga da svikna i da se nastroja, che tuk hodja veche po kas rakav i po cjal den shljapam bosa v kashti, no ne se i oplakvam, az lichno za sebe si moga da kaja, che obojavam ljatoto...............no, trudnoto i neizvestnoto teparva predstoi

Vajnoto e che pone nay-nakraja se sabrahme zaedno sas Stamen i da se nadjavame che ottuk natatak spodelenata bitka shte e po-leka i bezboleznena i za dvama ni!!!
Sorry za lirichnoto otklonenie, no vse pak bjah obeshtala na mnogo ot Vas koito ni poznavat, da draskam i po njakolko reda za Nas, makar i da ne izbrahme predvaritelno izbranata tuk i chrez mnogo ot VAs posoka, a imenno Canada, no jivotat e takav, nikoga i nishto ne e sigurno, pak znae li chovek, moje i pak da se zavarnem kam parvite si stapki...........Canada ili USA, samo vremeto shte pokaje!!!
Chao za sega, ot men Vesi!!!