важен въпрос
важен въпрос
Здравейте,може ли някой да ми даде информация мога ли да кандидатствам за гражданство в провинция Квебек без съпругат ми ,имаме брак но сме разделени .
- teomat.com
- Обратна връзка:
Re: важен въпрос
Мисля че въпросът ти е малко неточно зададен.
Ако питаш дали можеш да кандидатстваш по процедурата за емиграция в Квебек без съпруга си с който все още имаш брак, мисля че можеш. В документите не пишеш че той ще те придружава и минаваш процедурата сама.
Ако питаш дали можеш да кандидатстваш по процедурата за емиграция в Квебек без съпруга си с който все още имаш брак, мисля че можеш. В документите не пишеш че той ще те придружава и минаваш процедурата сама.
Факт е, че можеш да кандидатстваш за гражданство сам, ако половинката ти не е събралал необходимия "стаж" в Канада. Не виждам причина да има проблем когато си омъжена все още да кандидатстваш сам - никой не може да задължи половинката ти даже и в най-щастливия брак да вземе граждансктво.
Хубаво, че въпроса ти е важен. Но когато имам важен въпрос първо прочитам материала и се подготвям и ако нещо не ми е ясно тогава питам. Не го разбирай като заяждане.
Понеже аз също подавах документи за същото прочетох внимателно гайда и сега ти смилам всичко наготово:
Понеже аз също подавах документи за същото прочетох внимателно гайда и сега ти смилам всичко наготово:
Надявам се да съм ти бил полезен.If you are sending more than one application (for example, applications
for family members), you may send one receipt to cover all applications.
Mail the receipt (if applicable) and all applications together in one
envelope so that they will be processed together.
Това е лично мое мнение, не ангажирам никого с него.
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
Желая Ви МНОГО КЪСМЕТ!
- klisurov
- Обратна връзка:
maria86 написа:Здравейте,може ли някой да ми даде информация мога ли да кандидатствам за гражданство в провинция Квебек без съпругат ми ,имаме брак но сме разделени .
kaleko написа:......... (for example, applications for family members) ...

По темата: Съдейки по местоположението ти, следва, че питаш не за процедура за придобиване на канадско гражданство, а за имигрантска виза. Ако е така: МИСЛЯ, че ДА. Друг е въпроса как ще се процедира с детето/децата (ако имаш такова/такива).
Ако пък местоположението ти не е актуализирано, то отговора ми отново е: МИСЛЯ, че ДА. Аз поне никъде не намерих текст, според който семейството трябва да кандиданства едновременно за гражданство.
Успех
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Гешно е предположенирто ти, klisurov. Жената отдавна има карта за PR и точно за гражданство пита.
Потребителката получи оттговор на въпроса си, така че смятам излишно да разводняваме и разтягаме темата повече.
Потребителката получи оттговор на въпроса си, така че смятам излишно да разводняваме и разтягаме темата повече.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!