ФРЕНСКИ В KABINATA.COM
ФРЕНСКИ В KABINATA.COM
Здравейте,
Някой учил ли е френски онлайн в кабината. Учила съм английски. Имаше много материали - от речник до диктовки. Бяха подсигурили дори английско говорящ преподавател от Австралия за разговорния английски. Ако някой знае дали френският е на същото ниво, моля кажете ми. В сайта пише че уроците са по системата на Панорама.
Някой учил ли е френски онлайн в кабината. Учила съм английски. Имаше много материали - от речник до диктовки. Бяха подсигурили дори английско говорящ преподавател от Австралия за разговорния английски. Ако някой знае дали френският е на същото ниво, моля кажете ми. В сайта пише че уроците са по системата на Панорама.
Здрасти!Не сме се занимавали с тази система,но мога само да кажа,че Панорама е вече стара система.От няколко години е изместена от Campus.На нас лично Campus ни харесва като последователност.Естествено и други материали са необходими,но щом си доволен от английски там,защо не опиташ с френският и ще прецениш.Важно е да се трагне от някъде.
Успех!

Подадени документи 29.08.2008
Accuse de recеption 04.09.2008
Entervue de selection 12.06.2009 09:00-неуспешно
Accuse de recеption 04.09.2008
Entervue de selection 12.06.2009 09:00-неуспешно
Re: ФРЕНСКИ В KABINATA.COM
Някакви нови мнения, впечатления от курсовете по френски в Кабината?
- demococcus
Има едни съфорумници от Петрич, които са се записали и мисля да ги посетя и да видя с очите си това чудо.
А иначе ако някой иска, може да си говорим на френски за упражнение по скайпа

Аз съм "за" тази идея, макар че не съм от най-приказливитеdemococcus написа:Има едни съфорумници от Петрич, които са се записали и мисля да ги посетя и да видя с очите си това чудо.

След визитата, да не забравиш да споделиш в тази тема.Има едни съфорумници от Петрич, които са се записали и мисля да ги посетя и да видя с очите си това чудо.
Аз съм пас, за упражнението, защото ще дойде малко монолог.

Аз имам впредвид, началните им нива.За хора, които тепърва започват да изучават френски, в саита им, има левел A0 за съвсем начинаещи.Мисля, че идеята, да се изкара един такъв въвеждащ курс, преди започването на занимания с частен учител, е доста добра.
Здравейте,
аз отскоро се записах в Кабината.сом и съм много доволна. Преди това се готвих самостоятелно по Панорамата и веднъж седмично ходих по 2 часа при частен учител. Сега виждам, че много неща не съм била доразбрала. Преподавателката е страхотна и много добре обяснява граматиката. Освен това като си заплатиш курс от 3 или 6 месеца може да посещаваш всички нива:А0,А1,А2,В1. Всеки ден има лекции само по едно ниво, така че можеш да посещаваш всички пък и часовете са в удобно време : през седмицата от 19-21, а събота и неделя от 11 до 14ч. Аз лично посещавам всички нива и честно да ви кажа от всяко ниво научавам по нещо ново(дори и от А0).
Продължителността на всяко ниво е:
А0-6 урока по 2ч и 15мин (3 пъти седмично т.е. свършва за 2 седмици и после се повтаря отново)
А1 - не знам точно 8 или 12 часа ( 2 пъти седмично)
А2,В1-12 урока по 1,5 ч(2 пъти седмично събота и неделя т.е. свършват за 1 мсесец и половина)
Всичко е описано в страницата, там я има и месечната програма по нива и часове.
Общува се он-лайн с преподавателя и другите курсисти както по скайпа, все едно си на действителен курс:четем, превеждаме,правим упражнения, разказваме и т.н.
Това е за сега от мен.
Успех !
аз отскоро се записах в Кабината.сом и съм много доволна. Преди това се готвих самостоятелно по Панорамата и веднъж седмично ходих по 2 часа при частен учител. Сега виждам, че много неща не съм била доразбрала. Преподавателката е страхотна и много добре обяснява граматиката. Освен това като си заплатиш курс от 3 или 6 месеца може да посещаваш всички нива:А0,А1,А2,В1. Всеки ден има лекции само по едно ниво, така че можеш да посещаваш всички пък и часовете са в удобно време : през седмицата от 19-21, а събота и неделя от 11 до 14ч. Аз лично посещавам всички нива и честно да ви кажа от всяко ниво научавам по нещо ново(дори и от А0).
А0-6 урока по 2ч и 15мин (3 пъти седмично т.е. свършва за 2 седмици и после се повтаря отново)
А2,В1-12 урока по 1,5 ч(2 пъти седмично събота и неделя т.е. свършват за 1 мсесец и половина)
Общува се он-лайн с преподавателя и другите курсисти както по скайпа, все едно си на действителен курс:четем, превеждаме,правим упражнения, разказваме и т.н.
Това е за сега от мен.
Успех !
а каква е цената на тези курсове? и колко курсисти има в една група?sisi_bgn написа:Здравейте,
Това е за сега от мен.
Успех !
Здравейте,
Цената на тези курсове са 250 лв за 3 месеца и 400 лв за 6 месеца. Уроците наистина са много качествени. Аз също се записвах лятото, просто странични обстоятелства не ми позволиха да го изкарам ползотворно. Има много материали и упражнения, и най хубавото е че имаш достъп до всички нива, и да се връщаш назад ако не си разбрал нещо. Идеално е за самопотготовка.
Поздрави
Цената на тези курсове са 250 лв за 3 месеца и 400 лв за 6 месеца. Уроците наистина са много качествени. Аз също се записвах лятото, просто странични обстоятелства не ми позволиха да го изкарам ползотворно. Има много материали и упражнения, и най хубавото е че имаш достъп до всички нива, и да се връщаш назад ако не си разбрал нещо. Идеално е за самопотготовка.
Поздрави
а каква е цената на тези курсове? и колко курсисти има в една група?[/quote]
Ами различно в различните нива.Понякога сме били 2-3. Понякога и по 6-7.А цената вече е написана.
Успех
Ами различно в различните нива.Понякога сме били 2-3. Понякога и по 6-7.А цената вече е написана.
Успех

Здравейте отново,
искам само да направя корекция относно броя на часовете в Кабината.ком:
Реалния брой на часовете е:
А1- 12 урока по 2ч и 15мин ( 2 пъти седмично, свършва за месец и половина)
А2-12 урока по 1,5 ч(2 пъти седмично събота и неделя т.е. свършват за 1 мсесец и половина)
В1-24 урока по 1,5ч (2 пъти седмично събота и неделя т.е. свършват за 3 мсесеца)
т.е.
А0-6 урока х 3учебни часа= 18 учебни часа
А1-12 урока х 3учебни часа= 36 учебни часа
А2-12 урока х 2учебни часа= 24 учебни часа
Б1-24 урока х 2учебни часа= 48 учебни часа
Общо: 126 учебни часа(по 45мин.)
И това струва само 250лв. за 3 месеца
Имайте в предвид, че уроците от А0,А1 и А2 може за тези 3 месеца да ги посетите по няколко пъти.
искам само да направя корекция относно броя на часовете в Кабината.ком:
Реалния брой на часовете е:
А1- 12 урока по 2ч и 15мин ( 2 пъти седмично, свършва за месец и половина)
А2-12 урока по 1,5 ч(2 пъти седмично събота и неделя т.е. свършват за 1 мсесец и половина)
В1-24 урока по 1,5ч (2 пъти седмично събота и неделя т.е. свършват за 3 мсесеца)
т.е.
А0-6 урока х 3учебни часа= 18 учебни часа
А1-12 урока х 3учебни часа= 36 учебни часа
А2-12 урока х 2учебни часа= 24 учебни часа
Б1-24 урока х 2учебни часа= 48 учебни часа
Общо: 126 учебни часа(по 45мин.)
И това струва само 250лв. за 3 месеца
Имайте в предвид, че уроците от А0,А1 и А2 може за тези 3 месеца да ги посетите по няколко пъти.
Цената е много добра.
Sisi_bgn, можеш ли да напишеш няколко реда, как протича един учебен час, най-общо?По някакъв учебник ли се преподава, или те са си подготвили някаква собствена програма?
Sisi_bgn, можеш ли да напишеш няколко реда, как протича един учебен час, най-общо?По някакъв учебник ли се преподава, или те са си подготвили някаква собствена програма?
Преподава се по Панорама, но има повече упражнения. Учителката във виртуалната класна стая върви по урока от самия текст Доста подробно се обяснява граматиката, на хапки както се казва, и междувременно кара всеки от учатниците в класната стая да вземат участие при правенето на упражненията. Точно като в класна стая. Дава домашни, които се изпращат до нея чрез профила в кабината, проверява ги и ги връща. Има и много материали за самоподготовка.