UK-Canada на края USA
UK-Canada на края USA
значи здр. след 1-2 месеца ще ходя да бачкам в UK за 6 месеца после съм решил да ходя в Канада да взема някакви документи примерно шоф. книжка и social sec. за да имам някакви документи за Сащ
Re: UK-Canada на края USA
Железен план!!! 

Е,и..........?theboo написа:значи здр. след 1-2 месеца ще ходя да бачкам в UK за 6 месеца после съм решил да ходя в Канада да взема някакви документи примерно шоф. книжка и social sec. за да имам някакви документи за Сащ
ще имам ли някакви проблеми на летището в Канада като нямам канадска виза и после като отида до имиграционите да ми дадът някакъв документ за почна някаде легална работаivannklv написа:Е,и..........?theboo написа:значи здр. след 1-2 месеца ще ходя да бачкам в UK за 6 месеца после съм решил да ходя в Канада да взема някакви документи примерно шоф. книжка и social sec. за да имам някакви документи за Сащ
Те просто няма да те пуснат на самолета на летището в Лондон (или откъдето решиш да тръгнеш) ако нямаш виза за Канада.
- kikolilokiko
мухата ти ли си?! 

всеки с кармата си 

Не вървиш брато! Свърши вреmето на рефюджитата! Еле пък и от UK!

Да не говориm, че даже и да успееш, ни знаm какво ще чиниш после с папиетата в USA. Те таm не важат!
P.S. Иmаm предвид сошьл секюрити наmбъра!

Да не говориm, че даже и да успееш, ни знаm какво ще чиниш после с папиетата в USA. Те таm не важат!

P.S. Иmаm предвид сошьл секюрити наmбъра!

аз имам познат в канада живе от 10 години там примерно той може ли да ми покана за виза после какво следва
Ако ти дадат виза отиваш в Канада разглеждаш каквото има за гледане и като ти изтече срока напускаш страната.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- ablood
- Обратна връзка:
Аз пък възнамерявам да изкарам едночасов онлайн курс за финансов брокер, след това да взема няколко милиарда кредит и да завладея световния пазар с ловки спекулации.theboo написа:значи здр. след 1-2 месеца ще ходя да бачкам в UK за 6 месеца после съм решил да ходя в Канада да взема някакви документи примерно шоф. книжка и social sec. за да имам някакви документи за Сащ

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
И аз така! Mного mе бива по спекулациите. Спекулации правиm всякакви на килограm!

За да е реалистичен този сценарий би трябвало да звучи такаtheboo написа:значи здр. след 1-2 месеца ще ходя да бачкам в UK за 6 месеца после съм решил да ходя в Канада да взема някакви документи примерно шоф. книжка и social sec. за да имам някакви документи за Сащ
- ще мина по някоя от имиграционите процедури за Канада - това предполага да можеш да покриеш условията, плюс разходи и време около самата процедура - като време отнема да кажем около година
- ще замина за Канада с имиграционна виза, ще получа статут там заедно със съпътстващите документи - като социален номер, шофьорска книжка и т.н.
- след 3 години престой в Канада ще подам документи за канадско гражданство - това отнема средно още около година
- като канадски гражданин ще си търся работа в САЩ - на база условията на НАФТА работна виза за канадски граждани се вади по друга процедура, но трябва да си намериш американски работодател
Т.е. ако всичко върви както трябва би трябвало да ти отнеме някъде към 5 години докато си готов да се изнесеш към САЩ.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)