Нещо за семенарите имаш ли да казваш, щото това, което пишеш го пишеш във всички теми, в които се появиш.
Ми на мен ми омръзна от мърморковци!
Някой да те би да пътуваш за Канада?

Да, де!Fireman написа:...идвайки тук става друго...
Много ми е интересно какво са казали за "защо"Blake_rsh написа:
... , защо да кандидатстваш за имигрант в канада и т.н. Също така бяха дадени някои основни факти за самата страна като например: каква е средната годишна заплата разпределение на населението в зависимост от езика (френски и аглийски), пенсионна възраст и други.
Общо взето това беше.
Аматьорка. Линко, ай са похвалишprace написа:Канада ни е дала до този момент повече от това, което сме похарчили за процеса по емиграция.
Само детските, които получавам вече почти година и половина са по 800 на месец.
Ами аз бях доста наясно с нещата (но категорично не с всичко) и въпреки това посетих такъв семинар. И то в Букурещ (т.е. екскурзионния бюджет беше за моя сметка). Именно на този семинар получих много ценен съвет как да продължа процедурата си. Смея да твърдя, че може би не бих успял да я завърша успешно без този съвет.prace написа:И за какво се ходи на тези семинари? За да ти дадат информация, която не можеш да намериш сам?
Глупости.
Всеки, който наистина го интересува е по-запознат с процедурата и с това какво да очаква в Канада от тези, които изнасят лекции на тези семинари.