Семинари в София, Букурещ и Кишинев

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Аватар
tonich

Re: Семинари в София, Букурещ и Кишинев

Мнение от tonich »

Чш-ш-ш, пожарникарчето!
Нещо за семенарите имаш ли да казваш, щото това, което пишеш го пишеш във всички теми, в които се появиш.
Ми на мен ми омръзна от мърморковци!
Някой да те би да пътуваш за Канада? :fubar:
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
Fireman

Мнение от Fireman »

Шшшш Тонич,неможеш ли да четеш ?
Казах ,че семинарите са едно ,идвайки тук става друго,който разбрал -разбрал :clap: ,който не е ,да е бил ял.
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

Fireman написа:...идвайки тук става друго...
Да, де!
Ама това е за друга тема, под някоя шипка!
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

Blake_rsh написа:
... , защо да кандидатстваш за имигрант в канада и т.н. Също така бяха дадени някои основни факти за самата страна като например: каква е средната годишна заплата разпределение на населението в зависимост от езика (френски и аглийски), пенсионна възраст и други.
Общо взето това беше.
Много ми е интересно какво са казали за "защо"
:)

Тия основни факти са много ценни ;) Имиграционните още май живеят с 13-14 години назад, когато аз се чудех дали да кандидатствам. Интернет беше само на телефония, за да се зареди една страница се чакаше 20-30 мин и бях много благодарен на една бивша съученичка, която ми разпечата 30 страници инфо от емигрант, които да си ги чета и препрочитам в къщи. :D
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
prace

Мнение от prace »

И за какво се ходи на тези семинари? За да ти дадат информация, която не можеш да намериш сам?
Глупости.
Всеки, който наистина го интересува е по-запознат с процедурата и с това какво да очаква в Канада от тези, които изнасят лекции на тези семинари.
Аватар
Преуспял

Мнение от Преуспял »

Колкото до смисъла на семинарите, ами държавна му работа. Сложили някви пари в бюджета за екскурзии и...

А това как Канада изкарвала пари покрай имиграцията вече стана култово :rofl:
prace

Мнение от prace »

Канада ни е дала до този момент повече от това, което сме похарчили за процеса по емиграция.
Само детските, които получавам вече почти година и половина са по 800 на месец.
Аватар
Преуспял

Мнение от Преуспял »

prace написа:Канада ни е дала до този момент повече от това, което сме похарчили за процеса по емиграция.
Само детските, които получавам вече почти година и половина са по 800 на месец.
Аматьорка. Линко, ай са похвалиш :)
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

prace написа:И за какво се ходи на тези семинари? За да ти дадат информация, която не можеш да намериш сам?
Глупости.
Всеки, който наистина го интересува е по-запознат с процедурата и с това какво да очаква в Канада от тези, които изнасят лекции на тези семинари.
Ами аз бях доста наясно с нещата (но категорично не с всичко) и въпреки това посетих такъв семинар. И то в Букурещ (т.е. екскурзионния бюджет беше за моя сметка). Именно на този семинар получих много ценен съвет как да продължа процедурата си. Смея да твърдя, че може би не бих успял да я завърша успешно без този съвет.

А и си е някак надъхващо - посолството, флага, езика..... имаш чувството, че опитваш част от Канада (но е само чувство).

Не знам за другите семинари, но тези, които са в посолството се водят именно от хората, които разглеждат кандидатурите ни - ако някой има въпроси не мога да си представя по-подходящо да ги зададе.
Публикувай отговор