Как се проверява стаж на полицай?
Как се проверява стаж на полицай?
Привет на всички!
Знам че има много полицаи минали процедурата,но при нас на интервюто стана проблем със стажа ми/10год./.Служебната бележка която предоставих не задоволи изпитващия и я взе за проверка/служебната карта също не свърши работа,защото е подновена преди 3 год/.Ходих до НАП за доказване на стажа още преди да пратим документите,но ми заявиха,че при тях няма данни за слижителите в МВР/всички данни били секретни/.
Как тогава ще ми проверят стажа и местоработата?
Знам че има много полицаи минали процедурата,но при нас на интервюто стана проблем със стажа ми/10год./.Служебната бележка която предоставих не задоволи изпитващия и я взе за проверка/служебната карта също не свърши работа,защото е подновена преди 3 год/.Ходих до НАП за доказване на стажа още преди да пратим документите,но ми заявиха,че при тях няма данни за слижителите в МВР/всички данни били секретни/.
Как тогава ще ми проверят стажа и местоработата?
Re: Как се проверява стаж на полицай?
Искаха ли ви допълнителни документи за доказване на стажа, или взеха само служебната бележка за проверка?
02-10-2009 г.Документи до Виена
17-09-2010 г.ВИЗИ
17-09-2010 г.ВИЗИ
На служебната бележка трябваше да посочите часове работно време в седмицата, месечно и срок на договора, както и началото на работата, направихте ли го?
Също лого на МВР и подпис от пряк началник, по възможност началник на полиция или друг от този ранг.
Аз имам същия проблем. Работя в системата, като доста време се чудех как да направя подобен документ без да светна всички, че съм започнал процедурата за емиграция. Също като теб ударих на камък в НОИ, дори и след като изпратиха документите ми в централата в София за изготвяне на разпечатка. Върнаха ми отговор от там че не могат защото е секретно и ако искам такава справка, трябва да се обърна към работодателя си. Такаче изготвих една подробна служебна бележка с всички изисквания които прочетох тук някъде във форума и пред началника си посочих, че е нужна на съпругата ми за кандидастване за кредит
. Лъжата свърши работа, сега мога само да се надявам, че няма да се заядат на интервюто. И аз като теб, картата ми е подновена преди 2 год, и няма как да удостоверя с нея пет годишен стаж. Имам документ от Школата на МВР за завършен курс за да започна настоящата си работа в началото на стажа ми, който не съм пратил с документите и при нужда ще показвам там. Друг начин който съм намислил за удостоверяване на място, са грамоти и награди които съм получил през периода.......... и накрая мога само да се надявам, че това всичко ще мине пред интервюиращия 
Също лого на МВР и подпис от пряк началник, по възможност началник на полиция или друг от този ранг.
Аз имам същия проблем. Работя в системата, като доста време се чудех как да направя подобен документ без да светна всички, че съм започнал процедурата за емиграция. Също като теб ударих на камък в НОИ, дори и след като изпратиха документите ми в централата в София за изготвяне на разпечатка. Върнаха ми отговор от там че не могат защото е секретно и ако искам такава справка, трябва да се обърна към работодателя си. Такаче изготвих една подробна служебна бележка с всички изисквания които прочетох тук някъде във форума и пред началника си посочих, че е нужна на съпругата ми за кандидастване за кредит

17-09-2010 г.ВИЗИ
17-09-2010 г.ВИЗИ
Вече е късно за нови бележки,а и никой не е искал./интервюто мина/
Казаха че ще проверят сами,но интересно е как?
Казаха че ще проверят сами,но интересно е как?
marti2008, по горе ти написах как трябва да изглежда служебната бележка, вашата така ли бе изготвена? можеш ли да напишеш накратко какво пишеше на нея, за да сверим нашите часовници?
17-09-2010 г.ВИЗИ
17-09-2010 г.ВИЗИ
Моята бележка беше стандартна/до сега са вършели работа/ - имената,ЕГН,работи от ???год. до момента, и къде.
Може би трябва по подробна както си описал и евентуално една бележка за доход-за целия стаж или поне за последната година/за интервюто само/.
Може би трябва по подробна както си описал и евентуално една бележка за доход-за целия стаж или поне за последната година/за интервюто само/.
Привет стана ми интересно как не Ви признават стажа. Аз също съм полицай и този проблем при мен го нямаше. С док. до Виена пратих стандартна бележка на която пише да послужи пред канадското посолство издадена от ОД на МВР. Втората ми бележка бе за пред Виваком,че не знаех дали ще взема интервюто и с двете нямах абсолютно никакъв проблем, дори мосюто пожела да си покажа картата видя я и остама много доволен. Просто не знам какъв е бил проблема при вас може да се повтарям но при мен нямаше грижи всичките документи естествено минаха през преводачката.А и бележките за стаж в пол.са стандартни и до ден днешен се пишат на машина доста старомодно но и сигурно принтер в къщи има всеки. Не знам къде служите но според мен си извадете стандартната бележка от човешки ресурси с печат и подпис на кадровика преведете я заверете я нотариално и им я пратете. Обяснете им, че в МВР тази бележка доказва трудовия стаж поради простата причина,че в структурата ни останалото е секретно.Сърдечно Ви пожелавам успех и дано нещо стане
И при нас беше така, а на интервюто и служебна карта дори не са ни искалиmusil написа:Привет стана ми интересно как не Ви признават стажа. Аз също съм полицай и този проблем при мен го нямаше. С док. до Виена пратих стандартна бележка на която пише да послужи пред канадското посолство издадена от ОД на МВР. Втората ми бележка бе за пред Виваком,че не знаех дали ще взема интервюто и с двете нямах абсолютно никакъв проблем, дори мосюто пожела да си покажа картата видя я и остама много доволен. Просто не знам какъв е бил проблема при вас може да се повтарям но при мен нямаше грижи всичките документи естествено минаха през преводачката.А и бележките за стаж в пол.са стандартни и до ден днешен се пишат на машина доста старомодно но и сигурно принтер в къщи има всеки. Не знам къде служите но според мен си извадете стандартната бележка от човешки ресурси с печат и подпис на кадровика преведете я заверете я нотариално и им я пратете. Обяснете им, че в МВР тази бележка доказва трудовия стаж поради простата причина,че в структурата ни останалото е секретно.Сърдечно Ви пожелавам успех и дано нещо стане

Стискаме ви палци проверката да мине успешно

-
- Обратна връзка:
Понеже и на мене предстои интервю вероято на лято, пред мен стои същия въпрос. С документите до Виена съм пратил служебна бележка, нотариално заверене и преведена, че съм служител от еди си колко време и продължавам да служа. На Марти вероятно е била същата щото са от едно място. Само дето не пише да послужи пред кан. посолство, а при необходимост. Не знам защо мосюто се е усъмнил в това, че картите са подменени преди 2 години. Има според него разминаване(нали сме почнали работа доста преди този момент). Да се надяваме да не задълбава много, щото така или иначе статутът ни е по-специфичен. Дано всичко завърши благополучно!musil написа:Привет стана ми интересно как не Ви признават стажа. Аз също съм полицай и този проблем при мен го нямаше. С док. до Виена пратих стандартна бележка на която пише да послужи пред канадското посолство издадена от ОД на МВР. Втората ми бележка бе за пред Виваком,че не знаех дали ще взема интервюто и с двете нямах абсолютно никакъв проблем, дори мосюто пожела да си покажа картата видя я и остама много доволен. Просто не знам какъв е бил проблема при вас може да се повтарям но при мен нямаше грижи всичките документи естествено минаха през преводачката.А и бележките за стаж в пол.са стандартни и до ден днешен се пишат на машина доста старомодно но и сигурно принтер в къщи има всеки. Не знам къде служите но според мен си извадете стандартната бележка от човешки ресурси с печат и подпис на кадровика преведете я заверете я нотариално и им я пратете. Обяснете им, че в МВР тази бележка доказва трудовия стаж поради простата причина,че в структурата ни останалото е секретно.Сърдечно Ви пожелавам успех и дано нещо стане

DCS- Виена - 12.10.2009 г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
И при нас стандартната бележка свърши работа за интервюто,но както писах вече пратихме допълнително информация за задълженията като полицай(след медицинските),тъй като ни го поискаха.
Сега имате и една нова опция. Свържете се с вашия синдикален лидер и му предайте много поздрави от Стони. После поискайте контакт с някой от УС на СФСМВР...Борис Мазнев, Лукан Лазарски, Тошко Русев или Лъчезар Серафимов...те могат да направят справка и правейки ви член на СФС (ако не сте) да издадът редовен документ с печат на федерацията и изходен номер за трудовия ви стаж в МВР.
Монреал
Монреал
:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
http://maps.google.ca/maps/ms?hl=en&ie= ... bee5e7dfbb
Ако искат нова бележка вече ми е ясно какво да направя,но лошото е че те не искат,а сами ще проверяват,но как ?????
Мерси за пожеланията!Дано да не разбера как ще ме проверяват,а направо да ми пратят сертификатите.
Успех на всички!
Мерси за пожеланията!Дано да не разбера как ще ме проверяват,а направо да ми пратят сертификатите.
Успех на всички!

... САЩ или Канада? 
Решено е - USA, идвамееее!
Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!

НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded

Решено е - USA, идвамееее!
Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!

НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded
Тук общността на бившите вече полицаи расте неимоверно бързо. Тази алтернатива ще пропуска много хора насам и ще принуждава управляващите там да започнат да правят опити да спират процеса по два начина. Глупавите ще ви пречат да напускате и идвате а умните ще искат да увеличават заплатите ви и социалните придобивки за да задържат читавото.
Имаме организация, която подържа редовни контакти всеки с всеки и така ползвайки малко оперативно мислене можете да достигнете до някого от нея и да разберете как да се представите на интервюто.
Интервюиращите имат информация за случващото се и техните цели не са в противоречие с нашите намерения така, че действайте смело.
За сега най страшното е да си останете там
Имаме организация, която подържа редовни контакти всеки с всеки и така ползвайки малко оперативно мислене можете да достигнете до някого от нея и да разберете как да се представите на интервюто.
Интервюиращите имат информация за случващото се и техните цели не са в противоречие с нашите намерения така, че действайте смело.
За сега най страшното е да си останете там

:"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".