Защо да е късно? - Изчакай да ти изтече срока на визата и започни нова процедура!hadministratora написа:За това може би дори и аз бих се прежалил. Както и да е - късно е вече за мен...

Защо да е късно? - Изчакай да ти изтече срока на визата и започни нова процедура!hadministratora написа:За това може би дори и аз бих се прежалил. Както и да е - късно е вече за мен...
tonich написа:Защо да е късно? - Изчакай да ти изтече срока на визата и започни нова процедура!![]()
Има, потърси в интернет но мисля че се казва Канада и емблемата и е някакво листо.hadministratora написа:tonich написа:Защо да е късно? - Изчакай да ти изтече срока на визата и започни нова процедура!![]()
![]()
![]()
Яка идея! Ще помисля по въпроса... А има ли фирми които да предлагат посреднически услуги на permanent residents, които искат да кандидатстват за гражданство?
Обади ми се горе-долу 3 години след като дойдеш, ще ти взема парите.hadministratora написа:tonich написа:Защо да е късно? - Изчакай да ти изтече срока на визата и започни нова процедура!![]()
![]()
![]()
Яка идея! Ще помисля по въпроса... А има ли фирми които да предлагат посреднически услуги на permanent residents, които искат да кандидатстват за гражданство?
Няма лошо, че си novnov написа: Здравейте,
Има ли смисъл да се използват посреднически фирми които да уреждат и да придвижват документите по емгрицията в Канада или само ще си дам парите на вятъра?Днес разгледах ето тези:http://www.canadahill.ca/immigrate_help_bg.html, не съм се свързвал с тях но си мисля че бих амогли да са надеждни.Мисля си че коятои да е фирма освен ако не е фантом разбира се би могла да намали времето за получаване на всички документи или просто не могат да окажат някакво влияние?Моля ако някой е използвал услугите на такава фирма нека сподели опит!
Ми доста изхвърлячи са минали сами по пътя. Така, че си прави сметката сам дали човек, който може сам да се пребори с процедурата не е по адаптиран към условията отколкото този, който отиде и хвърли n-лева и в Канада като го накарат да попълни два екземпляра на трудов договор почва да се чуди какво е това и що е това.bai_ganiu написа: И това дето го пишат тук някои изхвърлячи от рода, ....
Те са за това и би трябвало да имат достатъчно опит и ротина.
Това е абсолютно вярно! И аз съм напълно съгласен, независимо че съм писал на разни хора да следват разни инструкции тук и тамbai_ganiu написа:...дали има смисъл да се ползват посреднически фирми, аз смятам, че всеки съвсем индивидуално сам за себе си преценява дали има нужда от помощ или не...
Нещо много си се объркал! Първо: не съм видял някой да твърди че IELTS е лесен или нещо подобно. Второ: какво общо има IELTS с посредниците?!? Да не би да има фирми, които предлагат и ипита да ти вземат? С тях съвсем не бива да се занимава човек!!!bai_ganiu написа:...пишат тук някои изхвърлячи от рода .... колко е лесно да се явиш на IELTS и ще вземеш 7 - 9 точки...
Жесток съвет!!! И сега ако кажеш и коя е тази фирма цена няма да имаш. Само дето ще завалят писания на недоволни хора и на такива, които препоръчват друга фирма. И темата отново става безкрайна.bai_ganiu написа:...Ако извадиш късмет и не попаднеш на мошеници си е цяло чудо .... моя съвет е ползвай доказала се вече във времето фирма...
Мерси!Ще я разгледам.valioiko написа:http://www.canadavisa.com/ - Най-доказалата се фирма!
Ти не бери грижа за тези дето са заминали с чужда помощ. Сигурно и те се оправят някак си и са си направили добре сметката. Но си мисля, че и ти ползваш помощ от други лица макар и да не са фирма, но се изхвърляш защото вече си минал процедурата и вече си много голям.kill_u написа:...Ми доста изхвърлячи са минали сами по пътя. Така, че си прави сметката сам дали човек, който може сам да се пребори с процедурата не е по адаптиран към условията отколкото този, който отиде и хвърли n-лева и в Канада като го накарат да попълни два екземпляра на трудов договор почва да се чуди какво е това и що е това...
Хвана ме на тясно, а аз си мислех, че никой няма да ме зарбере, че съм неграмотен и на български. Прегледай си всички постинги и тогава критикувай другите!!!!!!!...и Рутина се пише с У, човече.