Торонто

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
cocose
Има 1 предупр. за БАН

Re: Торонто

Мнение от cocose »

Кръв, не съм казал че всичкиса боклуци, нито съм цитирал проценти, нито пък съм опитвал да контактувам, или да прекратявам контакти с неприятни ми на мене българи, по простата причина че гледам ВЪОБЩЕ да не се стига дотам че да имам контакти с българи, а като стна дума и с руснаци, украинци и тем подобна славянска народност :)
Смятам че поне засега съм успял, а и перспективите хич не са зле, та затова правя правилният извод че за да успееш, НИКАКВИ контакти с българи :)
Виж, дали ако имаш контакти с българи, пак ще успееш....това подлежи на дебъгване, както му викаме ние :beer:
Освен това, само да добавя, докато другите невинни дечица са предпочитали да се млатят където сварят, може би щото са големи мъжкари, аз предпочетох да залягам над компютрите, и ето на, в момента имам професия за цял живот, ама то акъл се иска да имаш, още от тинейджърска възраст, а не на дърти години :lol:
Ооо да, и още да добавя, тука така, в Канадата, кой знае защо, мнозинството хора мисли точно като мене, че за да успееш се иска образование, а не мускули, за разлика от БГ, както си се досетил вече :beer:
Последно промяна от cocose на Сря Окт 07, 2009 1:50 pm, променено общо 2 пъти.
army

Мнение от army »

iliana написа:
army написа:
iliana написа:
...Има и българи - боклуци, но те са единици. Това не значи че всички са такива и всички трябва да се отбягват.
Тук 'всички' сме от 'другите' :arrow: ...т.е не сме за изпускане :D
-Ама тия 'еденици' - мноооого бе! :beer:
Ами в торонто може и да преобладават на за щастие в Отава не.
Така е!
Обаче вие си имате 'чейнж бюро с парламент срещу него :wink:
....ама то идеално място няма! :D
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

cocose написа:Кръв, не съм казал че всичкиса боклуци, нито съм цитирал проценти, нито пък съм опитвал да контактувам, или да прекратявам контакти с неприятни ми на мене българи, по простата причина че гледам ВЪОБЩЕ да не се стига дотам че да имам контакти с българи, а като стна дума и с руснаци, украинци и тем подобна славянска народност :)
Смятам че поне засега съм успял, а и перспективите хич не са зле, та затова правя правилният извод че за да успееш, НИКАКВИ контакти с българи :)
Виж, дали ако имаш контакти с българи, пак ще успееш....това подлежи на дебъгване, както му викаме ние :beer:
Освен това, само да добавя, докато другите невинни дечица са предпочитали да се млатят където сварят, може би щото са големи мъжкари, аз предпочетох да залягам над компютрите, и ето на, в момента имам професия за цял живот, ама то акъл се иска да имаш, още от тинейджърска възраст, а не на дърти години :lol:
Ооо да, и още да добавя, тука така, в Канадата, кой знае защо, мнозинството хора мисли точно като мене, че за да успееш се иска образование, а не мускули, за разлика от БГ, както си се досетил вече :beer:
А обясни сега на Линко ,защо не ходиш на сбирки с българи !! :beer:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Няма какво да ми обяснява, Муха, ясен ми е като бял ден. Дори и да се опита да отиде на някоя и друга сбирка скоро ще бъде изолиран и сам ще се откаже. Готованковци и мрънкачи, дето все чакат някой за ръчичка да ги води и да им върши работата, все едно си им длъжник, никой не търпи. :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
cocose
Има 1 предупр. за БАН

Мнение от cocose »

Не знам аз ли съм нароченият готованковец, ама аз от има няма вече 20г, не съм разчитал за НИЩО нито на мама, нито на тати, нито на бати :)
Квото съм спечелил, съм го спечелил с ей тези 10 пръстта :beer:
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Ако беше така нямаше да се оставяш някой да ти наема апартамент който не ти харесва, да ти продава стари мебели (абсолютни боклуци) на доста висока цена, да чакаш някой да ти обясни каяк да си откриеш банкова сметка, как и къде да си подадеш документи за едно или друго, как да си купиш мобилен телефон и т.н.
Ако обяснението ти е, че съпругата ти е такава а не ти, то тогава не би трябвало да се сърдиш и да обвиняваш никой друг а самата нея. Всеки се възползва от неинформираността, разсеяността, безхаберието, мързелът и т.н. на другият за да спечели. Не го правят единици. Не може да пуснеш агнето сред вълците и да им се сърдиш после, че са го изяли. :)
Странджата

Мнение от Странджата »

Линко , този е кокос , а ти говориш за Ники от 477 ап. :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Linko написа:Ако беше така нямаше да се оставяш някой да ти наема апартамент който не ти харесва, да ти продава стари мебели (абсолютни боклуци) на доста висока цена, да чакаш някой да ти обясни каяк да си откриеш банкова сметка, как и къде да си подадеш документи за едно или друго, как да си купиш мобилен телефон и т.н.
Ако обяснението ти е, че съпругата ти е такава а не ти, то тогава не би трябвало да се сърдиш и да обвиняваш никой друг а самата нея. Всеки се възползва от неинформираността, разсеяността, безхаберието, мързелът и т.н. на другият за да спечели. Не го правят единици. Не може да пуснеш агнето сред вълците и да им се сърдиш после, че са го изяли. :)
Ми Линко,питаш ,не един и двама,с питане хората до Цариград отиват,не виждам нищо лошо в това,сега ще кажеш че ти за нищо не си питал и никой не ти е помогнал за нищо ли ?
Стефан Цанев
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Напротив, Мухата, на мен са ми помогнали много и продължават да ми помагат. Но не съм се обесил на никого на врата или пък да правя всичко слепешката, само защото нямам никаква информация кое и как става. Когато съм последвал нечий съвет съм го правил като мой личен избор, след претегляне и преценка наред с други възможности, и затова на никого не съм сърдит и никого не обвинявам за нищо.
Та с питане верно и да Цариград се стига, ама не е казано че непременно ще е по най-късият път. :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Да,важното е да стигнеш нали :wink: :beer:
Стефан Цанев
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Странджата написа:Линко , този е кокос , а ти говориш за Ники от 477 ап. :)
Прав си, Ники визирах, не знам защо cocose го прие, че се отнася за него.

Извинявай, cocose, не теб съм имал предвид!
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

cocose написа:...затова правя правилният извод че за да успееш, НИКАКВИ контакти с българи...
... написа той в Българския форум. :lol:
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

myhata II написа:Да,важното е да стигнеш нали :wink: :beer:
Ами след като това е важното защо Никито плюе жаби и гущери по българската общност след като е стигнал Цариград?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

ablood написа:
cocose написа:...затова правя правилният извод че за да успееш, НИКАКВИ контакти с българи...
... написа той в Българския форум. :lol:
:?: :?: :shock: :shock:
Ми точно за това човека пише по форумите ,ти сега ако тука си навъждаш компания не значи че всички са така !!
Стефан Цанев
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Който реве от човека ,който го е посрещнал в чужда държава и му е намерил къде да спи и т.н. за мен е неблагодарен тип... Така смятам ... Той и Линко ви е писал по-горе, няма да го повтарям... Не ,като поемем малко въздух и да почнем тука да се праим на много засегнати...
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Заключено