Нова тема ...за съветите на filipne
Re: Нова тема ...за съветите на filipne
Линко затова ли писахме 5 страници ,да кажеш нещо което всеки го знае !! 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Леле, мухата, ти ме разбра най-накрая какво се опитвам да кажа на filipne за топлата вода. Поразен съм и ти свалям шапка! 

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Ами да ти кажа честно напоследък се справям чудесно в кухнята. А пък за отглеждането на децата и за тяхното психо-социално развитие съм написала цяла книга. Ако те интересува, я има в Народната Библиотека!Linko написа:Жени написа:Linko написа:....Благодаря за препоръката, Жени. Ще я изпълня в мига, в който ти се ограничиш само до кухнята и гледането на децата.

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Поздравления, Жени!
Но говорим за ограничаване само и до тези сфери, а не за успехите ти и в тези сфери. Запознат съм иначе с безбройните ти таланти и ти желая здраве и дълъг живот за да ги реализираш и развиваш!
Но говорим за ограничаване само и до тези сфери, а не за успехите ти и в тези сфери. Запознат съм иначе с безбройните ти таланти и ти желая здраве и дълъг живот за да ги реализираш и развиваш!

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Да разбираме ли Линко, че си приключил с ценните си практически съвети давайки изключително полезния съвет, че намирането на каквато и да е по вид работа става бързо и лесно ?
Ако е така, да не чакаме повече практически съвети от теб а да преминем по-нататък, тайно надявайки се, че няма да оспамиш темата отново.
Ако е така, да не чакаме повече практически съвети от теб а да преминем по-нататък, тайно надявайки се, че няма да оспамиш темата отново.
Приемам поздравленията! Благодаря!Linko написа:Поздравления, Жени!....

Мисля че с тази тема приключихме - ако Тодорови имат още въпроси които ги касаят тях, могат винаги да пуснат друга тема.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)