Латиницата в кофата
- lz2arn
- Обратна връзка:
Re: Латиницата в кофата
Абе гледам доста ровене по кофите, и нещо като критики се повдигат, а никой не преписа съобщението на кирилица и да го пусне отново. Хем правилата спазени, хем ще помогнете наистина. Така не става ли? Поне един доброволец??
Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.
Като ще си админ можеше да го препишеш, щом толкова е важно !lz2arn написа:Абе гледам доста ровене по кофите, и нещо като критики се повдигат, а никой не преписа съобщението на кирилица и да го пусне отново. Хем правилата спазени, хем ще помогнете наистина. Така не става ли? Поне един доброволец??
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- hadministratora
- Хабсурден
Който има нужда да го преписва. Ако аз трябваше да пиша тук и не можех на кирилица, щях поне да напиша че не мога. А то мнението се изтри и никой не се обади.....
- hadministratora
- Хабсурден
Айде обаче да не е всичката латиница в кофата!
КРЕДОР-а е много готина екстра, но бъгава. Като залепи на кирилица и няма връщане на латиница. Няма ли начин да стане опционален? Или поне клавишната му комбинация да е различна от подразбиращата се в Windows или да е по желание.
П.П.: сега пък гледам че е залепил на латиница, макар че не ми пречи щото уиндоуса ми си пише на кирилица въпреки това.
КРЕДОР-а е много готина екстра, но бъгава. Като залепи на кирилица и няма връщане на латиница. Няма ли начин да стане опционален? Или поне клавишната му комбинация да е различна от подразбиращата се в Windows или да е по желание.
П.П.: сега пък гледам че е залепил на латиница, макар че не ми пречи щото уиндоуса ми си пише на кирилица въпреки това.