Латиницата в кофата
Латиницата в кофата
Знам, че е правило да се пише на кирилица, и което не е, отива на боклука, но ми се струва, че понякога може да се правят изключения. Примерно, човек се мести в друг град и търси педиатър. Или пък търси отчаяно работа. Не се знае от къде пише. Може въобще да не може да използва кирилица. Знам, че има заобиколни начини, но понякога хората са на зор.
Мнение?
Мнение?
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
-
- Обратна връзка:
Re: Латиницата в кофата
Да и аз си мислех същото, като видях темата за педиатъра в Кофата.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Започнем ли с изключения значи вече няма правило. За всеки лично постингът му е най-важен от всички останали, а и без това модераторите достатъчно хули отнасят за неверни критерии и безпринципност.
Така че изключения никакви не бива да има.
Така че изключения никакви не бива да има.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Като толкова държите всичко да е според правилата, защо не ги промените малко и да обявите точно какви изключения се допускат? Иначе става вадене на очи, вместо изписване на вежди. Хората си променят дори конституциите на държавите от време на време.
Според мен, питане на латиница на човек, който търси лекар за детето си, е много по-важно от мое мнение на кирилица, с всичките му точки и запетайки, за цената на бирата около Ниагара.
Според мен, питане на латиница на човек, който търси лекар за детето си, е много по-важно от мое мнение на кирилица, с всичките му точки и запетайки, за цената на бирата около Ниагара.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
А бе ти не чуваш ли какво ти се казва отгоре ,Линко може да е Строг ама е Справедлив !!!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Или пък за цената на бензина или какво правиме днесspeedy написа: Според мен, питане на латиница на човек, който търси лекар за детето си, е много по-важно от мое мнение на кирилица, с всичките му точки и запетайки, за цената на бирата около Ниагара.

- hadministratora
- Хабсурден
И аз си мислех че е добре да се допускат изключения в случаи, като този с педиатъра, но:
- хората просто търсят малко повече инфо, а не става дума за спешен случай
- темата не е изтрита, а е просто преместена; освен това от реакциите тук е видно че не само аз поглеждам в кофата
Така че аз всъщност съм съгласен с недопускането на изключения. Все пак ми се струва разумно модераторите да подходят соломоновски и да дадат ден или два отсрочка на подобни (като това с педиатъра) мнения и тогава да ги пращат в кофата.
- хората просто търсят малко повече инфо, а не става дума за спешен случай
- темата не е изтрита, а е просто преместена; освен това от реакциите тук е видно че не само аз поглеждам в кофата
Така че аз всъщност съм съгласен с недопускането на изключения. Все пак ми се струва разумно модераторите да подходят соломоновски и да дадат ден или два отсрочка на подобни (като това с педиатъра) мнения и тогава да ги пращат в кофата.
-
- Обратна връзка:
Offtopic:
Хадминистраторе, не се заяждам сега. Ама аз съм с 24 инчов монитор и твоя подпис заема бая част от екрана. Земи го намали, както си обещал
Хадминистраторе, не се заяждам сега. Ама аз съм с 24 инчов монитор и твоя подпис заема бая част от екрана. Земи го намали, както си обещал

-
За педиатъра , може и да не е било смешно , ама наистина ако има спешни запитвания може да се направи компромис! Пример - каката пътува в контейнер през океана , за да варди мерджана към бургаското пристанище , но корабът бива нападнат от загубили се в Атлантика сомалийски пирати , каката търси помощ чрез сателитна връзка , но джиесема не бичи на кирилица...
На мнението на speedy съм . Малко на престаравяне прилича.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Верно! Моя е 22 инча и подписа бая голям ми иде. Вчера се опитах да го намаля, ама само Пейнт на работа не успях.mwanza написа:Offtopic:

"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
- hadministratora
- Хабсурден
mwanza и valioiko, благодаря!
Модераторите са ми забърсали подписа
Не че е без основание, но усещането не е собено риятно...
Модераторите са ми забърсали подписа

- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
hadministratora, сигурен съм, че администраторите не са ти изтрили подписа заради мен и mwanza, а защото е прекалено голям.
Ще си го смалиш и готово. Не се сърди!
Ще си го смалиш и готово. Не се сърди!

"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Да, няма място за сърдене. Приеми изтриването като подтик към по-скорошно изпълнение на даденото обещание за преформатиране. 

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Нема страшно, ровим в кофи всякакви, линк за педиатър е пратен
...

Циганите - на Сатурн !