Същите хора влизат да четат тук ,но нямат куража да пишат за това и е разбираемо.Не им харесваше,че фирми в БГ правят пари и бизнес,ако разбираш за какво иде реч

Ами ти не гледаш ли какво подписваш накрая и да настояваш фирмата да промени цифрите! Все пак твоето име стои на молбата???tora2007 написа:.....че ни беше натряскала ниво на френски 12/12....
Драго, аз за Павлин не съм споменавал - ти го направи. Не го обвинявам, че ме караше да подам документи възможно най-скоро (както и ти ме убеждаваше да направя), защото така или иначе не успя нито ти, нито той (и слава Богу). Уважавам го и винаги сигурно ще го уважавам, щото ми помогна така или иначе с основната информация.Fireman написа:Вальо,и двамата знаем какво имаш впредвид.За мен Павлин си остава професионалист.Изпратил е много хора в Канада,никой не е излъгал.
Но на всеки е ясно,че никой не може да знае всяко нещо,особено ако има някакви скорошни промени в емиграциония сайт на Канада - както бе в твоя случай,Вальо.В случая ти разбра за промените преди други хора и даже и посредника.
Но това не променя нещата.
Аз също съм човек на действието, но и на разума. Ако бях избързал, щях да допусна огромна грешка, която нямаше да мога да поправя.Fireman написа:Вальо,ако може да се нарече моето отношение към теб,тоест да кандидатстваш по-бързо е,защото аз съм човек на действието.....
Това е целта на цялото занятие!Fireman написа:Разбирам,че при теб е друго ,но дано и двамата в един момент от живота ни да сме постигнали желаното.