Balgari v Nunavut
-
Balgari v Nunavut
Niakoi znae li dali ima balgari v Nunavut?Znam,che predi niakolko godini sa zaminali grupa balgari,no ne znam dali sa tam ili sa se premestili niakade drugade.Zaplatite sa super golemi i darjavata podpomaga novozaselvashtite se.
Ne sam chuval da ti kaja, moje i da ima edin dvama entusiasti. I na mene mi haresvat zaplatite tam, osven tova te osvobojdavat ot dosta danaci, zatova che jiveesh tam, shtoto ne e lesno, povyarvay mi. Zimata e otvrat i mnogo tamnina, a i tam nyama nishto be chovek, samo led, beli mechki i eskimosi. Ti poraboti nyakolko meseca, ama gleday predi da pochne surovata zima da se premstish v civilizaciyata po na yug. Az sashto bih rabotil v nunavut v kraen sluchay vremenno, no da se zaselya tam za postoyanno, opazil me Bog. Dano naistina da ne ti se nalaga da stoish tam dalgo vreme. Uspeh!
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид

Re: Balgari v Nunavut
Shte chakame info za tazi prikazna strana kato se zaselish, zashtoto za neia samo legendi se nosiat no ne poznavam nikoi bival tamparjenite kiufteta написа:Niakoi znae li dali ima balgari v Nunavut?Znam,che predi niakolko godini sa zaminali grupa balgari,no ne znam dali sa tam ili sa se premestili niakade drugade.Zaplatite sa super golemi i darjavata podpomaga novozaselvashtite se.
Абе,кюфтета,ти да не би сериозно да си го мислиш това за Нунавут?Защото аз съм живяла по тези широчини,но в много много по-цивилизовано място...Ако се отличава,то ще да е само в по-лоша насока...Отсега мога да ти кажа,че освен кака ти Поля-ентусиастка,която едва издържа 2 години,други луди няма да намериш по тоя край.Извинявай,но за никакви пари не се връщам на подобни климатични условия.За другите-въобще мълча-в Нунавут такива няма,да не говорим за престъпност,алкохолизъм,език,който в нито една школа няма да научиш,антисанитария и антикултура,липса на цивилизован живот.Да изреждам ли още?
Nunavut
Snoshti gledah po Ctv edin reportaj za Nunavut,tam ima ekskimosi deto ne govoriat angliiski dori,a edna samo govoreshe i tia prevejdashe.
Vsichko beshe zaledeno i s motorni sheini po leda,diva ledena pustosh.
Vsichko beshe zaledeno i s motorni sheini po leda,diva ledena pustosh.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/
Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/
-------------------------------------------------------
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/
Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/
-------------------------------------------------------
-
Любо, колкото и да са им по-високи заплатите не си заслужава.Любо написа:Здравейте приятели![]()
Joy, проверих този линк, който ми даваш, но нищо конкретно не открих там. Пише само за бонуси и надбавки, но нищо конкретно няма.
Моля ако някой знае нещо по-конкретно като цифри да каже!
Избери някое по-нормално място в Канада.
Успех!
Lyubo, kak da nyama zaplati be gradski, ya pak otvori linka i ogleday hubavo, click-vash vrhu saotvetnata poziciya i ti izliza godishna zaplata, a drugoto s bonusite to e otdelno. Za human Resources Assistant primerno, deto tuk na yug edva li shte vzemesh poveche ot 2 bona i neshto na mesec, tam davat pone 5 primerno. No, Nayden e prav, zaplatite moje da sa dvoyni i troyni ako shtesh, ama tam e edin golyam iceberg!
Per aspera ad astra!

-
- Обратна връзка:
Благодаря ви приятели.
Знам, че там не е добре, но тъй като Канада за мен не е много позната, именно за това се интересувам от всичките и региони, съответно условия на живот, работа, заплащане и много други.И тъй като няма как да получа достоверна информация от другаде, питам във форума, надявайки се, че хората, които живеят вече там ще знаят повече и ще го споделят. За съжаление обаче на някои въпроси вместо интересуващата ме информация получавам съвети и препоръки от сорта: "Не си струва. Опитай друго!" Сигурно е така, както ми го казвате, но не виждам какъв е проблема просто да се дискутират въпросите. Така или иначе ако не сега, като дойда на място ще разбера това, което ме интересува. Просто исках да получа тази информация преди още да съм пристигнал.
Все пак Благодаря!
Знам, че там не е добре, но тъй като Канада за мен не е много позната, именно за това се интересувам от всичките и региони, съответно условия на живот, работа, заплащане и много други.И тъй като няма как да получа достоверна информация от другаде, питам във форума, надявайки се, че хората, които живеят вече там ще знаят повече и ще го споделят. За съжаление обаче на някои въпроси вместо интересуващата ме информация получавам съвети и препоръки от сорта: "Не си струва. Опитай друго!" Сигурно е така, както ми го казвате, но не виждам какъв е проблема просто да се дискутират въпросите. Така или иначе ако не сега, като дойда на място ще разбера това, което ме интересува. Просто исках да получа тази информация преди още да съм пристигнал.
Все пак Благодаря!