Здравейте, молбата ми е насочена към нежния пол. Моля ви да ми препоръчате български гинеколог в Торонто, ако не познавате българи ще съм благодарна да ме насочите и към друг добър гинеколог.
Много ви благодаря.
Ирина
БГ ГИНЕКОЛОГ В ТОРОНТО
Мила Ирина, вероятно е някой и да може да ти отговори, но да не чете този форум. За съжаление аз не мога да ти помогна. За български гинеколог не съм чувала в Торонто, но това не означава, че няма. А моята гинеколожка в момента не приема пациенти.
Пробвай в бгмама. Там има подфорум Родители в чужбина, след това влизаш в По държави и намираш седмичните теми на мамите от Канада.
Поздрави!
Пробвай в бгмама. Там има подфорум Родители в чужбина, след това влизаш в По държави и намираш седмичните теми на мамите от Канада.

Поздрави!
Re: БГ ГИНЕКОЛОГ В ТОРОНТО
Доколкото си спомням в медицинския център на улица Шербърн работеше доктор Харизанов, само че това беше преди преди 5-6 години, а той и тогава вече беше на възраст за пенсия, така че незнам дали информацията ми е все още актуална.irina_77 написа:Здравейте, молбата ми е насочена към нежния пол. Моля ви да ми препоръчате български гинеколог в Торонто, ако не познавате българи ще съм благодарна да ме насочите и към друг добър гинеколог.
Много ви благодаря.
Ирина
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Мисля, че тази докторка вече не работи там - поне на мен преди около 2 години като пристигнахме ми дадоха точно тези координати. Обаждах се и ми отговориха, че вече не е в Онтарио.leaf написа:416 398 4500
Walk-in-clinic Keele & Wilson intersection
2737 Keele Str.
Др. Карамболова
Но може да е било нещо временно! Пробвай отново!

-
- Обратна връзка:
здравей Ирина, съжалявам, че толкова късно отговарям, но едва сега видях постинга. Не познавам български гинеколог тук, но мога да ти препоръчам моя. Казва се Dr. Richard Pittini, New Women's College Hospital, Downtown Toronto. Той ме преглежда, както и изроди първото ми дете. Препоръчвам го горещо, защото е изключително внимателен и невероятен специалист. Няма да съжаляваш. Координатите му са на страницата на болницата.
Стефана
Стефана