Излизане от Канада с изтекъл срок на Бг паспорт?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Жени

Мнение от Жени »

poumpy написа:
Жени написа:От Canada можеш да излезеш само при представяне на PR карта и валиден документ за пътуване - паспорт - независимо какъв. Може и да е от Зимбабве! :wink:
На мен никой, никъде и никога не ми е искал ПР картата на излизане от Канада. Изобщо на излизане от Канада НЯМА физически контрол както в БГ за да проверява някой с какви документи излизаш......
На нас пък ни искаха. Мисля, че това е, за да докажеш с какъв статут си бил в Канада до момента. Не че без PR карта няма да те пуснат да излезеш, а по-скоро, за да не те изритат и да не те мислят за престъпник, особено като от паспорта ти не става ясно с какъв статут си.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Да разбирам ли, че "папспортът" е канадски?!? :shock:
Какво неясно би имало в статутът ти при това положение? Естествено, че никой няма да го интересува ПР карта.
Ако не си имала канадски паспорт, все едно, че нищо не съм писал :wink:
Аватар
teomat.com
Обратна връзка:

Мнение от teomat.com »

ablood написа:Да разбирам ли, че "папспортът" е канадски?!? :shock:
Какво неясно би имало в статутът ти при това положение? Естествено, че никой няма да го интересува ПР карта.
Ако не си имала канадски паспорт, все едно, че нищо не съм писал :wink:
Имаш канадски паспорт => нямаш ПР карта. И обратното.
Жени

Мнение от Жени »

ablood написа:Да разбирам ли, че "папспортът" е канадски?!? :shock:
Разбирай, че паспортът е какъвто и да е (както вече писах може и от Зимбабве :wink: ), само не и канадски! :lol:

Аз всъщност мислех, че това си го разбрал още от първа страница! 8)
ablood написа:Да, но авторът на темата няма канадски паспорт. А без такъв, и с изтекъл български според мен си е направо закотвен.
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

poumpy написа: PS. мисля, че е крайно време куртата да бъде баннат за известно време, за да може да се поосвежи малко и да се научи да чете ;) Езика и маниерите му са повече от недостойни....
хаха ,еи много искате с Бай ти Монреала да ме няма ,ква е тая злоба и защо ? :) нека се изчистят всички с различно мнение и позиции нали ? бедни душички сте вии .....бедни и нещастни
Дишаи спокоино ,след време ще си наложа сам бан ,не мисля да пиша в форум които облужва рекламните интереси на един човек и насила ни ги втъплява и в които форум мненията ми се трият ,коригират постояно и т.н и хората нямат право на мнение различно от наложеното им .Не мерси ,спазвам правилата но мразя да ми казват как да мисля и кво да пиша.
Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

kurta007 написа:
poumpy написа: PS. мисля, че е крайно време куртата да бъде баннат за известно време, за да може да се поосвежи малко и да се научи да чете ;) Езика и маниерите му са повече от недостойни....
хаха ,еи много искате с Бай ти Монреала да ме няма ,ква е тая злоба и защо ? :) нека се изчистят всички с различно мнение и позиции нали ? бедни душички сте вии .....бедни и нещастни
Дишаи спокоино ,след време ще си наложа сам бан ,не мисля да пиша в форум които облужва рекламните интереси на един човек и насила ни ги втъплява и в които форум мненията ми се трият ,коригират постояно и т.н и хората нямат право на мнение различно от наложеното им .Не мерси ,спазвам правилата но мразя да ми казват как да мисля и кво да пиша.

kurta007, има много по-зле ;) аз така се баннах от един съседен форум
не съм ви следил заигравките, но аз лично съм доволен от отзи форум
с мен тук се държат коректно
лично мое мнение
както писах не знам при теб как е...
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
pumpy

Мнение от pumpy »

kurta007 написа: Дишаи спокоино ,след време ще си наложа сам бан
Дано това не стане тогава, когато си използваш ПР картата за излизане от Канада. Чакам все още от теб, "непразнодумеца", официалния сайт, където прочете тази "официална" информация ;)
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

poumpy написа:
Дано това не стане тогава, когато си използваш ПР картата за излизане от Канада. Чакам все още от теб, "непразнодумеца", официалния сайт, където прочете тази "официална" информация ;)
Тoй още не е дошъл, а вече почна да излиза с PR карти ;)

Неведоми са пътищата божии ...

ПП Не става само с четене, а трябва и да разбираш какво четеш иначе блестиш ... с неграмотност.
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

poumpy написа:
Да не съм ти длъжен да ти вадя информация в изчистен вид и да я превеждам на принца аламинит и то безплатно ? отиваш ,търсиш и четеш ...тва е играта
ако не рабираш англииски или не знаеш къде да търсиш плащаш и веднага ще ти го извадя и преведа на които си искаш език
Всяко удоволствие се заплаща нали ?
Последно промяна от kurta007 на Вто Апр 07, 2009 8:46 am, променено общо 1 път.
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

bgmontreal написа:
poumpy написа:
Тoй още не е дошъл, а вече почна да излиза с PR карти ;)
Защо да не доида ?
Нещо против ли имаш?
Разрешение ли трябва да ти искам ?
kikolilokiko написа:
kurta007, има много по-зле ;) аз така се баннах от един съседен форум
не съм ви следил заигравките, но аз лично съм доволен от отзи форум
с мен тук се държат коректно
лично мое мнение
както писах не знам при теб как е...
kikolilokiko,не си разбрал понеже хиените трият много енергично :twisted:
Жени

Мнение от Жени »

kurta007 написа:....kikolilokiko,не си разбрал понеже хиените трият много енергично :twisted:
Все тебе те трият и все другите не сме разбрали! Айде имай малко самоуважение, приятел! :wink:
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

kurta007 написа:
poumpy написа:
Да не съм ти длъжен да ти вадя информация в изчистен вид и да я превеждам на принца аламинит и то безплатно ? отиваш ,търсиш и четеш ...тва е играта
ако не рабираш англииски или не знаеш къде да търсиш плащаш и веднага ще ти го извадя и преведа на които си искаш език
Всяко удоволствие се заплаща нали ?

колко струва и колко ще платиш ти неустойка за несвършена работа?

айде нещо сериозно да напишеш и ти!
Дай цена, срок и неустойка - нали все за цени питаш
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Леле... тука по-зле станало от темата за пада на икономиката и кризата.

Чакайте да подкладя огъня, че скоро може никой да не пише по форуми. :wink:
Cybersecurity Bill Gives Obama Dictatorial Power Over Internet
Ето и работното копие на проекта.

Така, че бързо казвайте ако някой е излизал с изтекъл бг паспорт, че няма време :lol:
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Жени написа:
kurta007 написа:....kikolilokiko,не си разбрал понеже хиените трият много енергично :twisted:
Все тебе те трият и все другите не сме разбрали! Айде имай малко самоуважение, приятел! :wink:
Жени,пак някво много глупаво включване от твоя страна.Нали съм ти казал и преди,като говориш с мен само ще мълчиш :lol: :rotfl:
Нали си гледам кво съм писал и кво ми трият след това ,ти как ще знаеш кво са ми изтрили като не знаеш кво съм писал преди това ????? отделно пък , ти за да разбереш нещо тря да ти го обясня 1000 пъти минимум и то бавно :lol:
така че не се ръгаи между мъжете за да не стане белята 8)
Жени

Мнение от Жени »

kurta007 написа: Жени,пак някво много глупаво включване.....
За самоуважение ти говоря, бе момче! Ама ти си знаеш своето! :lol:
Заключено