Отваряне на кутията за кабелна телевизия - Роджърс

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Omega3

Мнение от Omega3 »

petar krastev написа:Според мен не е много правилно това което правиш,на тебе дали сте ти е хубаво ниакой да ти барника из твоите кутии.Ми като нети се дават 800$-купи си антена,вместо да крадеш.

Човекьт никьде не е казал, че иска да краде. Пита само за тая отверка и дали може да отвори кутията на роджърс. Според мен, трябва да си луд за някакви керливи долара да си лепнеш под името за най-малко седем години криминално досие. :? :? :?
А ако някой обявява открито по интернет, че има намерение да краде какво и да било, не е далеч моментьт, когато ченгетата ще му звьннат вратата. :D :D
petar krastev
Напуснал форума

Мнение от petar krastev »

Аааа,той просто от лубопитсво иска да види какво има вьтре,е това вече е сьвсем друго.
pumpy

Мнение от pumpy »

petar krastev написа:Аааа,той просто от лубопитсво иска да види какво има вьтре,е това вече е сьвсем друго.
Каквото и да иска да прави, да го обвиняваш, че краде е меко казано пресилено. Човека много ясно каза, че причината му да бърка е съвсем легална. Аз не виждам причина да не му вярваме.

Ако иска да си премести телевизора в друга стая и му трябва по дълък кабел ? Не е ли по-добре да подмени целия, вместо да наслагва ? Разни такива опции не съществуват ли ?
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Пумпи, как ще се почувстваш ако помоля някой ключар да ми направи ключ за входната ти врата.

Не знам, нито ме интересува особено за какво му е на бекс тая джаджа, но май е ясно, че цялото упражнение е да се мине на тънко.

Казвам го само защото това е човека дето ходи само по ресторанти и се смееше на тези, които си носят обяд от дома. Явно трябва да се спестят стотинки отнякъде...
becks

Мнение от becks »

Marto написа:Пумпи, как ще се почувстваш ако помоля някой ключар да ми направи ключ за входната ти врата.

Не знам, нито ме интересува особено за какво му е на бекс тая джаджа, но май е ясно, че цялото упражнение е да се мине на тънко.

Казвам го само защото това е човека дето ходи само по ресторанти и се смееше на тези, които си носят обяд от дома. Явно трябва да се спестят стотинки отнякъде...
Както вече стана ясно тази джаджа отваря само кутията на къщите. Аз къща нямам все още, така че приеми, че питам за някой друг. Единствения начин да свържеш антена към съществуващата кабелна мрежа на къщата и без да дупчиш и режеш е или като разбиеш кутията на роджърс или като я отвориш.

Ако искаш да отворим пак темата за носенето обяд ;)
becks

Мнение от becks »

Освен това подкрепям изцяло всякакви начини за неплащане на изключително дразнещи монополисти като Роджърс.

Темата може да е полезна на много хора. За съжаление, дори и да включите нелегално, няма да може да гледате нищо освен аналоговите канали
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

becks написа:Освен това подкрепям изцяло всякакви начини за неплащане на изключително дразнещи монополисти като Роджърс.

Темата може да е полезна на много хора. За съжаление, дори и да включите нелегално, няма да може да гледате нищо освен аналоговите канали
И аз подкрепям. Гадни монополисти и на това отгоре те и ограничават в услугата. Ще платиш 60 долара на месец за ВИП пакет за един гол чеп. Пак плащаш допълнително за свестни канали. Без дигиталната кутия нищо не гледаш обаче. :D
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
stoyan

Мнение от stoyan »

Няма какво да упреквате Бекс,защото Роджърс са не само хищни монополисти а и големи експлоататори на служителите,особенно към контракторите им,затова повечето техници ги напускат при първа възможност.Местните също обичат да се включват нелегално,а от мазетата си окабеляват всички етажи и стаи като при това плащат за 1тв-basic,премахват филтрите за да приемат фулл пакета аналогови канали,които пък роджърс искат да премахнат до 1г.,защото знаят много добре че има не-малко нелегални.
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Монополисти ли? Че аз мога да си взема телевизия освен от тях и от местната телефонна компания, и по сателит.

И кога стана кабелната телевизия човешко право?
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

Marto написа:Монополисти ли? Че аз мога да си взема телевизия освен от тях и от местната телефонна компания, и по сателит.

не издребнявай ;)
важното е нещо да се гепи, иначе ще загине българщината :idea:
само с ресторанти не стаа, трябва и духовна храна
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
stoyan

Мнение от stoyan »

На мен ли така ми се струва :D че темата започва да намирисва за отворяне на други кутии ама на маса :D :beer:
becks

Мнение от becks »

Marto написа:Монополисти ли? Че аз мога да си взема телевизия освен от тях и от местната телефонна компания, и по сателит.

Кабелната телевизия не е човешко право. Тя е продукт, чието предлагане в някои развити страни се регламентира от законите за защита на конкуренцията, които не допускат монопол. Дори в изостаналата България има такъв закон.

В Онтарио изборът на кабелна телевизия е един, на сателитна също. Това ако не е монопол здраве му кажи.
Omega3

Мнение от Omega3 »

becks написа:

Кабелната телевизия не е човешко право. Тя е продукт, чието предлагане в някои развити страни се регламентира от законите за защита на конкуренцията, които не допускат монопол. Дори в изостаналата България има такъв закон.

В Онтарио изборът на кабелна телевизия е един, на сателитна също. Това ако не е монопол здраве му кажи.

Видеотрон нямате ли си в Онтарио?
Роджьрс и Бел са компаний с тромави администраций и много от служителите забравят, че крайната цел ма продукта им е задаволяването на клиентите. Аз лично почти се отьрвах от тях и честно губя доста по малко време по телефона с разни компаний.
Сьщата работа е като Канада Траст и Националната банка. Пьрвите работят бьрзо, ефикасно и ефтино. На вторите им трябва една седмица за да освободят чек, ако си го сложил в плик в апарата.
nikola76
Обратна връзка:

Мнение от nikola76 »

Ако може да дам и аз съвет . :) Не те знам от къде ползваш интернет но ако искаш пиши се към Роджерс на ниска тарифа и хем ще имаш интернет хем по същия кабел ще ти дойдат и дигиталните канали безплатно. Аз лично съм така от около година .
colimacon

Мнение от colimacon »

Само и ако вметнеш какво трябва да се направи за да стане работата... :roll:
Публикувай отговор