Влизане в Канада с американски паспорт от България
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Жени, а на теб какво ти пречеше да дадеш директно верният отговор, вместо да се занимаваш да даваш акъл на другите кой какво да чете и на какво да отговаря. Ако не ти харесва написаното от някой просто не го чети. Не разбирам защо не следваш собствените си съвети, които така щедро раздаваш на другите. 

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Ами то верният отговор го дадоха още във втория постинг хората, ама пумпи като се намеси с остроумието си вся смут!Linko написа:Жени, а на теб какво ти пречеше да дадеш директно верният отговор.......

И понеже знам, че поне можеш да четеш, се върни обратно в темета и забележи, че се намесвам, за да разясня на хората следното:
Жени написа:..... че няма директен полет от БГ до Канада и трябва да смени самолетите някъде в Европа........
Напротив, много ми харесва написаното от пумпи и затова го чета!Linko написа:......Ако не ти харесва написаното от някой просто не го чети. Не разбирам защо не следваш собствените си съвети, които така щедро раздаваш на другите.
Аз Мнго добре знам че има прекачване и полет София Торонто д
Аз Мнго добре знам че има прекачване и полет София Торонто директно нима въпросамие дали е проблем да ми дадат да летя от София с американския паспорт за Торонто
На тебе тие смешно да ходиш до австралия ама в бг са големи
На тебе тие смешно да ходиш до австралия ама
в бг са големи чудеса аз съм влезал с бг паспорта си
и могат да кажат квото искат на митницата ако бех влезнал с американския не мие проблем ама poumpy ти щеше да ми платиш висата запреstои в бг
и могат да кажат квото искат на митницата ако бех влезнал с американския не мие проблем ама poumpy ти щеше да ми платиш висата запреstои в бг
Re: Аз Мнго добре знам че има прекачване и полет София Торон
Няма да имаш проблем защото с американския паспорт се делегираш като САЩ гражданин и съответно нямаш нужда от виза за Canada.ivaka33 написа:Аз Мнго добре знам че има прекачване и полет София Торонто директно нима въпросамие дали е проблем да ми дадат да летя от София с американския паспорт за Торонто
Re: На тебе тие смешно да ходиш до австралия ама в бг са гол
Не можат нищо да ти кажат. Имаш двойно гражданство и няма проблем да напуснеш БГ с българския си паспорт. Ще трябва да покажеш и американския си паспорт, за да ти чекират багажа директно за Канада. Иначе пак можеш да напуснеш БГ без да си показваш американския, но няма да ти издадат бордна карта за полета до Канада и няма да ти чекират багажа до там. Това може да го направиш и в летището от което летиш за canada, но е излишен въртел.ivaka33 написа:На тебе тие смешно да ходиш до австралия ама
- optics
- Модератор
Майтап !!!
човек с американски паспорт, ще ходи на митница София да пита дали ще го пуснат директно да кацне в Канада.
Всички му отговарят сериозно, а някои дори се дърлят помежду си.

човек с американски паспорт, ще ходи на митница София да пита дали ще го пуснат директно да кацне в Канада.
Всички му отговарят сериозно, а някои дори се дърлят помежду си.

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Бях до митницата казаха че няма проблем само показвам US пас
Бях до митницата казаха че няма проблем само показвам US паспорт и отлитам
Тh. на всички .
Тh. на всички .