Влизане в Канада с американски паспорт от България

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Жени, а на теб какво ти пречеше да дадеш директно верният отговор, вместо да се занимаваш да даваш акъл на другите кой какво да чете и на какво да отговаря. Ако не ти харесва написаното от някой просто не го чети. Не разбирам защо не следваш собствените си съвети, които така щедро раздаваш на другите. :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
troyaneca

Мнение от troyaneca »

Tоя май ще да е батката, така ми се струва
Fuck the Cola
Fuck the Pizza
All We Need Is Slivovitza
Жени

Мнение от Жени »

Linko написа:Жени, а на теб какво ти пречеше да дадеш директно верният отговор.......
Ами то верният отговор го дадоха още във втория постинг хората, ама пумпи като се намеси с остроумието си вся смут! :lol:

И понеже знам, че поне можеш да четеш, се върни обратно в темета и забележи, че се намесвам, за да разясня на хората следното:
Жени написа:..... че няма директен полет от БГ до Канада и трябва да смени самолетите някъде в Европа........
Linko написа:......Ако не ти харесва написаното от някой просто не го чети. Не разбирам защо не следваш собствените си съвети, които така щедро раздаваш на другите. :)
Напротив, много ми харесва написаното от пумпи и затова го чета!
tochica

Мнение от tochica »

:lol: :lol: :lol: :lol:
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
pumpy

Мнение от pumpy »

представям си ако живея с Австралия и всеки път трябва да си ходя до там за да отида някъде другаде :lol: :lol: :lol:
ivaka33

Аз Мнго добре знам че има прекачване и полет София Торонто д

Мнение от ivaka33 »

Аз Мнго добре знам че има прекачване и полет София Торонто директно нима въпросамие дали е проблем да ми дадат да летя от София с американския паспорт за Торонто
ivaka33

На тебе тие смешно да ходиш до австралия ама в бг са големи

Мнение от ivaka33 »

На тебе тие смешно да ходиш до австралия ама
в бг са големи чудеса аз съм влезал с бг паспорта си
и могат да кажат квото искат на митницата ако бех влезнал с американския не мие проблем ама poumpy ти щеше да ми платиш висата запреstои в бг
Аватар
Ivan1007

Re: Аз Мнго добре знам че има прекачване и полет София Торон

Мнение от Ivan1007 »

ivaka33 написа:Аз Мнго добре знам че има прекачване и полет София Торонто директно нима въпросамие дали е проблем да ми дадат да летя от София с американския паспорт за Торонто
Няма да имаш проблем защото с американския паспорт се делегираш като САЩ гражданин и съответно нямаш нужда от виза за Canada.
Аватар
Ivan1007

Re: На тебе тие смешно да ходиш до австралия ама в бг са гол

Мнение от Ivan1007 »

ivaka33 написа:На тебе тие смешно да ходиш до австралия ама
в бг са големи чудеса аз съм влезал с бг паспорта си
и могат да кажат квото искат на митницата ако бех влезнал с американския не мие проблем ама poumpy ти щеше да ми платиш висата запреstои в бг
Не можат нищо да ти кажат. Имаш двойно гражданство и няма проблем да напуснеш БГ с българския си паспорт. Ще трябва да покажеш и американския си паспорт, за да ти чекират багажа директно за Канада. Иначе пак можеш да напуснеш БГ без да си показваш американския, но няма да ти издадат бордна карта за полета до Канада и няма да ти чекират багажа до там. Това може да го направиш и в летището от което летиш за canada, но е излишен въртел.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Майтап !!!

човек с американски паспорт, ще ходи на митница София да пита дали ще го пуснат директно да кацне в Канада.
Всички му отговарят сериозно, а някои дори се дърлят помежду си.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
ivaka33

Бях до митницата казаха че няма проблем само показвам US пас

Мнение от ivaka33 »

Бях до митницата казаха че няма проблем само показвам US паспорт и отлитам

Тh. на всички .
Заключено