Da imigriram li sled kato vzimam v BG nad 1500?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

На този въпрос Папи отговаря с ДА!
Наистина 1500 лв за БГ са изключителна сума, но помисли в международен мащаб - те не са достатъчни, а тук има шанс за повече, стига да имаш качества!
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Dimitar Kolev, ти си направо професионалист като ти гледам сертификатите, аз това лято се глася да изкарам ASA bareboat certificat и другата зима отиваме в West Indies, така че ще се търси екипаж с опит.

Sail on!
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Lubo,molia te molia te,pone na inerview me izvikaj!
Ina4e seriozno-ako ima6 otno6enie kum korabite vaob6te I druga pomo6t mi e nujna.
A savsem seriozno ti izpra6tam li4no suob6tenie.
Ako moge6 otgovori mi na niakoi vaprosi.
Thanks in advance!
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Аз съм само любител, но ми пиши ако знам нещо, ще ти отговоря, освен това имам птиятел тука, който беше проучвал въпроса за качване на кораб тука, мога да го питам него или да ви свържа.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
valBG
Обратна връзка:

RE

Мнение от valBG »

Zdr Warrior

PArvo pravilo:

TAM KADETO VALI MNOGO BARZO SAXNE, TAM KADETO KAPE VINAGI E VLAJNO.

TI SAM RESHAVAI

valBG
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Мите, виждаш ли я тая лодка! 10 цента, а всички сме в нея! Всичките ни мечти са там и я хванат вятъра, я не! И настроението, в трепетното очакване на добри новини, е ту на "вира", ту на "майна" :wink: Ти ме разбираш!!! Колеги сме! Драсни някой ред да споделим това онова! :beer:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Дори Янтра да потече до горе с пенлива бира :beer: пак ще вдигна платната към Сен Лоран! :beer: :beer: :beer: Йо-хо-хо и бутилка ром! :lol: :D :lol:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Valdi написа:Дори Янтра да потече до горе с пенлива бира :beer: пак ще вдигна платната към Сен Лоран! :beer: :beer: :beer: Йо-хо-хо и бутилка ром! :lol: :D :lol:
:lol: :lol: :lol: Bravo! Ey tova se kazva mnenie na motiviran chovek! Spored men hora, koito sami ne znayat kakvo iskat trudno upyavat. TE sa chesto nedovolni i ochkavat nyakoy drug da im vdahne uverenost i sigurnost. Kak moje nyakoy na nyakoy da kaje dali shte e OK kadeto i da e s kolkoto i da e pari?! Az na sestra si ne se naemam da dam podoben otgovor, vpareki che uj ya poznavam otlichno, a kamo li da go kaja, na chovek, za koyto ne znam nishto. Vseki sam tryabva da si preceni koe e naydobroto za nego/neya i semystvoto mu/y.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

извинявам се за старата тема,пробвах просто нещо :?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Айде, утърва коня в ряката :lol:

Май завиждаш на Кольо и Любо за спокойствието :lol:
nobleman

Земята в селото стига до 20 долара на квадратен метър

Мнение от nobleman »

.................
Последно промяна от nobleman на Пон Фев 14, 2005 6:10 am, променено общо 1 път.
LaRue

Мнение от LaRue »

:lol: Този път, си ме изпреварил :D
:beer: :beer: :beer:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
joro

Мнение от joro »

LaRue написа::lol: Този път, си ме изпреварил :D
:beer: :beer: :beer:
Ами като са бедни хората и парите така или иначе не им стигат за ядене поне къщи да си направят с тях :D :D :D
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Veliko

Мнение от Veliko »

Ne si spomniam dali sym pisal predi, no za da se reshi chowek da imigrira triabwa ili da e na ryba na otchajanieto, ili da e ot t.nar. Top 10 w swojata profesia. Kato gledam ne si na ryba na otchajanieto, ot Topa li si? Ako si ot Topa, idawaj, tuk ti e miastoto. No ako ne si, stoj si v BG, ne e tolkowa losho kolkoto go izkarwame. Pri polozhenie che nishto ne se prawi w cialata dyrzhawa. Neshtata otiwat na oprawiane, a w momenta imigranti w Canada idwat naj-veche ot Kitaj, India, Pakistan, Africa, izwestno kolichestwo rumynci, dosta rusnaci i mnogo malko bylgari. Imigranti ot Chehia, Ungaria, i zapadna Ewropa niama. Naprawi si dobre smetkata zashtoto podoben standart w Canada ochakwaj sled po-dylgo wreme. Neshtata se spichat.
nobleman

топ 10

Мнение от nobleman »

.....................
Последно промяна от nobleman на Пон Фев 14, 2005 6:11 am, променено общо 1 път.
Заключено