Da imigriram li sled kato vzimam v BG nad 1500?
- Lub0
- Обратна връзка:
Dimitar Kolev, ти си направо професионалист като ти гледам сертификатите, аз това лято се глася да изкарам ASA bareboat certificat и другата зима отиваме в West Indies, така че ще се търси екипаж с опит.
Sail on!
Sail on!
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
- Lub0
- Обратна връзка:
Аз съм само любител, но ми пиши ако знам нещо, ще ти отговоря, освен това имам птиятел тука, който беше проучвал въпроса за качване на кораб тука, мога да го питам него или да ви свържа.
Lub0 for President!
###############
###############
Мите, виждаш ли я тая лодка! 10 цента, а всички сме в нея! Всичките ни мечти са там и я хванат вятъра, я не! И настроението, в трепетното очакване на добри новини, е ту на "вира", ту на "майна"
Ти ме разбираш!!! Колеги сме! Драсни някой ред да споделим това онова! 

За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Valdi написа:Дори Янтра да потече до горе с пенлива бирапак ще вдигна платната към Сен Лоран!
![]()
![]()
Йо-хо-хо и бутилка ром!
![]()
![]()

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

Земята в селото стига до 20 долара на квадратен метър
.................
Последно промяна от nobleman на Пон Фев 14, 2005 6:10 am, променено общо 1 път.
Ne si spomniam dali sym pisal predi, no za da se reshi chowek da imigrira triabwa ili da e na ryba na otchajanieto, ili da e ot t.nar. Top 10 w swojata profesia. Kato gledam ne si na ryba na otchajanieto, ot Topa li si? Ako si ot Topa, idawaj, tuk ti e miastoto. No ako ne si, stoj si v BG, ne e tolkowa losho kolkoto go izkarwame. Pri polozhenie che nishto ne se prawi w cialata dyrzhawa. Neshtata otiwat na oprawiane, a w momenta imigranti w Canada idwat naj-veche ot Kitaj, India, Pakistan, Africa, izwestno kolichestwo rumynci, dosta rusnaci i mnogo malko bylgari. Imigranti ot Chehia, Ungaria, i zapadna Ewropa niama. Naprawi si dobre smetkata zashtoto podoben standart w Canada ochakwaj sled po-dylgo wreme. Neshtata se spichat.
топ 10
.....................
Последно промяна от nobleman на Пон Фев 14, 2005 6:11 am, променено общо 1 път.