Са за тва се бориме.

Мног черногледо ...ама много ....kalatamar написа:Благодаря ви за отговорите!
Да не говорим, че в България, хората със средно образование получават повече пари от висшистите, а и науката тук е криво разбрана и не добре платена.
Не искам да емигрирам, заради пари, искам да емигрирам, заради по-добър начин на живот, искам да имам достатъчно пари, не много пари, искам детето ми да е що годе щастливо и усмихнато.Рабира се, че знам, че това зависи от мен, т.е. ако аз съм поне малко по-усмихната, ако поне имам шанс да си намеря място под слънцето, ще мога да дам нещо на това дете, освен безграничната ми любов.
Сега половината форум ще ти обясни, че имаш най-правилната мотивация за емиграция. Само дето това, което си написала са невъобразими клишета.kalatamar написа: бла бла бла
Ти нали си емигрирал преди 20 години? Кво знаеш ти за мутри и фолк певициMarginal39 написа:А, ше забравиш, тва с намръщените хора ти бърка в г*за с боксова ръкавица, още повече ако имаш пари да си купиш пържоли ...becks написа:хич няма да ми пука за разни фолк певици и намръщени хора.
А не са само намръщените хора проблема там, цялата система и манталитета са проблема.
![]()
![]()
Пич, а ти за кво емигрира? Или си бил от ония дето са взимали по 5000 на месец и то в зеленоbecks написа:Кажи си го направо - едва свързваме двата края - само да има страна, където парното и пържолите да са евтини, хич няма да ми пука за разни фолк певици и намръщени хора.
Ами аз дойдох за повече париmiteto написа:Пич, а ти за кво емигрира? Или си бил от ония дето са взимали по 5000 на месец и то в зеленоbecks написа:Кажи си го направо - едва свързваме двата края - само да има страна, където парното и пържолите да са евтини, хич няма да ми пука за разни фолк певици и намръщени хора.И си дигаш чукалата през половината свят ей така от спорта и от любопитство
Линко, остави жената да споделя. Лошо нямаLinko написа:kalatamar, никога няма да успееш да накараш другите да погледнат с твоите очи на твоят свят и да почустват твоята болка. Те ще си останат лично твои. Така че е излишно да се опитваш да убеждаваш когото и да било в сериозността на мотивите си и правилността на решението си за емиграция. А пък и истински мотивираният и уверен в себе си човек няма нужда да обяснява каквото и да било, правят го само неуверените за да си вдъхнат увереност.
Късмет и успех ти желая каквото и да решиш!