Ще се опитам да пресъздам и опиша как точно мина всичко. Времетраенето...около 10-15 минути.
Влизам в сатаята, тя ми иска ID Card.
Вика "Кажи нещо за тебе. Учиш или работиш?" Отговарям, че работя и имам търговска фирма, казвам с какво се занимава фирмата и така. (
Не е хубаво да се отговаря с една дума или кратки изречения)
После пита "Как се информираш? Телевизия, радио, вестници, списания...?" - Отговарям как. И обяснявам защо не иначе.
Вика "Какви новини те интересуват? Спорт, политика, икономика.....?" Отговарям и се аргументирам.
Даде ми после един син лист на който беше написана тема за размисъл, която беше "Опишете дома на мечтите си" и няколко помощни тиренца отдолу. Жената ми каза предварително, че имам 1 минута за размисъл, но аз не се възползвах от нея, понеже въпроса беше "в десетката".
След това ме пита аз в какво жилище живея. Отговорих.
После пита хората в БГ масово в какви жилища живеят - отговорих и и казах защо е така. (споменах за панелните апартаменти)
Последва въпрос от сорта: "Някой хора смятат, че реставрирането и поддържането на старинни сгради е загуба на пари. Ти как мислиш?" Аз отговорих.
Последния въпрос беше дали според мен външния вид на сградите в един град е важно - отговорих. И като за последно ме пита как изглеждали сградите в нашия град - описах и ги по квартали.
Докато си пожелавахме приятен ден и всичко хубаво стана въпрос за времето и доста поприказвахме и за това.
Та това е хронологията на изпита. Дано ви е полезна. То направо стенограма стана