Не мога да разбера на какви се правят някой ама да са живи и здрави

Къде пък я видя тая ненавист.ablood написа:Няма спор - 95% от продуктите им са болкуци, за еднократно ползване. Но в ежедневието имаме огромна нужда от такива неща.
Това обяснява ненавистта ти към тези магазини.
Kategat написа:Къде пък я видя тая ненавист.ablood написа:Няма спор - 95% от продуктите им са болкуци, за еднократно ползване. Но в ежедневието имаме огромна нужда от такива неща.
Това обяснява ненавистта ти към тези магазини.Просто фактите са си факти-99% от магазините продават боклуци, а много от тия боклуци хич не са безвредни. А иначе няма нужда да видя в някой дом вазички и свещи с миризма на умрели лебеди-в магазина ги има достатъчно...Иначе да-кламера си е кламер- и като ми потрябва все ми е тая откъде ще си го купя.
Е,нека бъдем честни-все още има производители, които не смятат че потребителите са за еднократна употреба. Но и те скоро ще изчезнат-и вината ще е на самите потребители, които не изискват качество-важното е да има шаренийка, да върви шопинг-терапията и тя да ни се пробутва-за долар, два, 10 или 50, до следващия уикенд.Sunny boy написа:![]()
Боклукът е всъщност 100%
а зелени човечечета виждаш лиKategat написа:Ти Кримон нещо ми се виждаш много лековерна-да не би да вярваш че като е написано 100% памук-това е така!!??? Що не вземеш тия твои прехласнати подложки да ги изпратиш в някоя независима лаб за изследване-няма да си първата, която ще е учудена от резултата-току виж че са боядисвани с някоя токсична боя,но иначе са 100% памук).
Не, не виждам зелени човечета Кримон. А ти вярваш ли на всичко дето ти се пише по етикетите и ти се рекламира?krimon написа:
а зелени човечечета виждаш ли![]()
![]()
![]()
нямам нищо против инакомислието, даже напротив![]()
от снощи ме забавляваш максимално![]()
п.п. кажи сега за вондера на Петцл - къде го купи ? в чужбинско или при алпийските български препродавачи на качествените професионални стоки. Още по-интересно ми е как го използваш в Квебек- вечер като вървиш по улиците носиш ли си го, или само като се ходи в гора-тилилейска
![]()
Умирам да науча нещо повече за производителите, които ги е грижа за качеството на стоките. Ти къде пазаруваш дрехи, храна, техника ? За дреболиите разбрахме, че си ги носиш от България ... ама като свършат къде отиваш :nenam:
Най ми е смешно, че някой, който говори за качество претендира, че ИКЕА е перфектното място да си купуваш бисквити. Ами това е супер тъпо!
Наблюденията са ти много верниKategat написа:Би било едно много умно решение да се затвори Доларамата-не $1, не $2, ами и 1 цент не бих дала за боклуците дето се продават там, да ми ги подаряват не бих ги взела . Ако питат мен и Wallmart трябва да го затворят (напомня ми на Илиенци в първите си години, само дето е в затворено помещение, но иначе се продават същите боклуци със съмнителен произход, а качеството е под всякаква критика. А за дрехите и обувките там нямам думи-същите парцали като на Илиенци, само че в стил 80-те). Минавам 1-2 годишно в тези магазини за опресняване, минавам покрай рафтовете, разглеждам-и нямам обяснение защо са тия опашки в магазина и какво толкова купува тоя народ. Eдинствено преди 1 год съм си купила някакви магнитчета от Доларамата-сигурно в период на безумие:-), но не вярвам на хладилника, дето са лепнати- да му стане нещо, но.... ако имах възможност сега-и тях бих ги върнала.
За съжаление тези магазини само ще си увеличат цените, но няма да изчезнат.