за начинаещи кандидат емигранти
за начинаещи кандидат емигранти
Salut ! На всички начинаещи и напреднали момиченца и момченца ! Това е мое първо включване ,все още проучвам процедурите и ще имам нужда от вашия опит.Като за начало имам питане ,каква е максималната възраст за емиграция в Квебек,защото прочетах на едно място/не помня вече къде /,че е 44г.Вярно ли е ?
prosto pluvai,prosto pluvai...
Благодаря,Amental за бързия отговор.Чета от един месец форума и се чудя как сами се оправяте/без фирма посредник/ за това кандидатстване.Аз все още не съм намерила познат,в нашия град ,който да е минал по този път и да ми съдейства .Така че,на този етап ще разчитам изцяло на вас.За попълването на формулярите учителката по френски ли помага?
prosto pluvai,prosto pluvai...
Amental, не бъркай хората. Естествено, че и над 35 години се дават точки за възраст, просто са по-малко, над 40 не се дават точки за възраст.
Facteur 3. Âge Maximum = 18
Critères Points
18 à 35 ans 18
36 ans 14
37 ans 10
38 ans 6
39 ans 4
40 ans 2
41 à 50 ans 0
http://www2.publicationsduquebec.gouv.q ... 2R3_02.htm
Ето, четете и изчислявайте. Успех на всички. Linko и Milla са пуснали подробни теми, в които е обяснено всичко, заковани са най-отгоре на този подфорум. Използвам случая да им благодаря още веднъж за усилията и за всичко, което правят за този сайт.
Facteur 3. Âge Maximum = 18
Critères Points
18 à 35 ans 18
36 ans 14
37 ans 10
38 ans 6
39 ans 4
40 ans 2
41 à 50 ans 0
http://www2.publicationsduquebec.gouv.q ... 2R3_02.htm
Ето, четете и изчислявайте. Успех на всички. Linko и Milla са пуснали подробни теми, в които е обяснено всичко, заковани са най-отгоре на този подфорум. Използвам случая да им благодаря още веднъж за усилията и за всичко, което правят за този сайт.
Ние сами сме правили всичко по процедурата,с помощ от учителката ни по френски и приятели,но в нашия град имаше доста хора заминаващи за Канада. Успехи, ще се оправите и сами, с помощ от форума,само чети добре и питай.mimozka написа:Благодаря,Amental за бързия отговор.Чета от един месец форума и се чудя как сами се оправяте/без фирма посредник/ за това кандидатстване.Аз все още не съм намерила познат,в нашия град ,който да е минал по този път и да ми съдейства .Така че,на този етап ще разчитам изцяло на вас.За попълването на формулярите учителката по френски ли помага?
Здрасти.
Копирайте, преведете и изпратете трудовите книжки, а на интервюто си носете и осигурителните, ако поискат още едно доказателство за трудовия стаж, преводачката на място може да потвърди.
Албата дет се вика ви е на 2 часа път с влака, така че се организирайте и елате до Варна за някоя сбирка и ще се запознаете с цял отбор юнаци, запътили се към Канада.
Ако разполагате с време и имате достатъчно желание, няма никакъв смисъл да харчите пари за фирми, по-добре да се почерпите.
Успех!
Копирайте, преведете и изпратете трудовите книжки, а на интервюто си носете и осигурителните, ако поискат още едно доказателство за трудовия стаж, преводачката на място може да потвърди.
Албата дет се вика ви е на 2 часа път с влака, така че се организирайте и елате до Варна за някоя сбирка и ще се запознаете с цял отбор юнаци, запътили се към Канада.
Ако разполагате с време и имате достатъчно желание, няма никакъв смисъл да харчите пари за фирми, по-добре да се почерпите.

Успех!
ZDRAVEITE VSI4KI KANDIDATI!!!
НИЕ СЪС СЪПРУГА МИ СЪЩО ЗАПОЧВАМЕ ОТ НУЛАТА, ТЕПАРВА ЗАПОЧВАМЕ КУРСОВЕ ПО ФРЕНСКИ,КАКТО И ДА НАМЕРИМ ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ.
ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХ И ДО СКОРО ПАК ВЪВ ФОРУМА

AZALIA
Ето тук още една темичка, в която пишем напълно начинаещите - http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=31902.
Ние също сме съвсем в началото. Започнахме уроците по френски, ще почвам да събирам и документите. Следващата седмица мисля да подам молбите за паспорти, обикновена поръчка. Трябва да станат за месец, през което време ще събера и останалите неща. Планът е края на октомври-началото на ноември да ги пратя към Виена.
Късмет на всички!
Ние също сме съвсем в началото. Започнахме уроците по френски, ще почвам да събирам и документите. Следващата седмица мисля да подам молбите за паспорти, обикновена поръчка. Трябва да станат за месец, през което време ще събера и останалите неща. Планът е края на октомври-началото на ноември да ги пратя към Виена.
Късмет на всички!
И аз съм нов кандидат-емигрант за Канада-Квебек !
Здравейте!Аз съм Боги ! Изчетох всички статии и съм очарована от солидарността и изчерпателното обяснение на постажените въпроси !разбрах за срещата на 13.09.08 и ще се радвам да се запозная с хора,които мислят като мен !
документите
Здравейте!Искам да попитам при изчисляване на точките за годините какво се смята -навършените години или тези които ти предстои да навършиш.Аз съм в края на година, документите може да ги пусна по рано.Благодаря предварително!
Re: документите
Навършените години в момента на подаването. Така каза жената, която водеше информационната сесия в София.manuf написа:Здравейте!Искам да попитам при изчисляване на точките за годините какво се смята -навършените години или тези които ти предстои да навършиш.Аз съм в края на година, документите може да ги пусна по рано.Благодаря предварително!