Някой заминавал ли е за Канада през зимата?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
dada

Мнение от dada »

Здравейте и от мен.Ние също се чудихме дали да не изчакаме до пролетта, но в крайна сметка кацнахме с нашата дъщеричка на 5 г. още през декември в Торонто. Всичко е въпрос на късмет според мен. Зимата ни се стори не толкова страшна.Болести си има навсякъде, където и да отидеш, но за радост лекарствата, които носихме от България бяха от голяма полза. Единственото, което ме тревожеше е, дали ще успеем да намерим бързо работа(знаеш, че за новоемигранти с не много добър език не се намира лесно) за съпруга ми. Мъртъв сезон е особено в кънстръкшъна.Аз не виждам проблем да се дойде през зимата, особено ако ви е "пълна торбичката" и разполагате с достатъчно средства да покривате разходите(никак не малко в началото) поне до началото на април, когато всичко живва. При нас лично лятото е много по-тежко, особено за детето, тъй-като жегите и влагата благоприятстват за развитието на всякакви бацили, стомашно-чревни заболявания особено при децата.
Успех!
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Началото на ноември куцо и сакато си намира работа без проблем заради коледната подготовка. Който е читав се задържа. Които е мързелив, януари го изрирват. Февруари нещата пак живват.
.com

Мнение от .com »

ablood написа:Началото на ноември куцо и сакато си намира работа без проблем заради коледната подготовка. Който е читав се задържа. Които е мързелив, януари го изрирват. Февруари нещата пак живват.
какви са тези разделения по месеци - Социала се дава целогодишно в цяла Канада :lol:
danielle

Мнение от danielle »

prace написа:Най-накрая един нормален отговор.
Че другите какво- ненормални ли бяха? :?
anju

Мнение от anju »

Ние дойдохме зимата с бебе на няколко месеца. Но при познати. Има голямо значение.
Ако искате пишете на лични за повече подробности около бебеотглеждането, лекари и др.
Публикувай отговор