Ха-ха сетричке,много добре зная за 1996.Но не съм нито един от изброените.Колкото и да не ти се вярва и да не можеш да го приемеш.Даже и на моите работници им плащах в германски марки.И то всеки петък,независимо какво ще ми остане след това и независимо къде съм.А как съм го направил само аз си зная.Nonika написа:Не знам за мазола, но за тия които са забравили през 1996-та в България имаше политическа и последвала икономическа кризи. 700 марки за пералня имаха само комунистите и техните подлоги. Нормалните хора, които работиха нямаха да ядат за да могат мижитурки да си веят байрака на техен гръб.
Та ти си избери от кои си ... за нас не е от значение, нали ни напускаш при това завинаги.
2 в 1
Айде стига сме си ги мерили.Живота е прекрасен(Това е велик филм на Бертолучи,един от любимте ми ,който съм гледал само един път,просто нямам сили да го гледам втори път)
Вижте какво намерих и постнах "Под шипките" .....
А бе....майната му......
Тя стана една -куче влачи цветен телевизор........
Айде със здраве......
Вижте какво намерих и постнах "Под шипките" .....
А бе....майната му......
Тя стана една -куче влачи цветен телевизор........
Айде със здраве......
всъщност и преди две години имаше но твоя приятел сигурно е питал табарняка забърсващ пода със стиркатаAnnaR написа:Вече има такива перални и в Канада. Казвам това, защото един познат, като беше питал за такава преди 2 години, му се бяха изсмяли и му бяха казали, че такова нещо не съществува. Но, скоро бях виждала такава в SEARS на Ангриньон. Води се европейски модел. Не си спомням цената.
Успех в търсенето.
PS Ablood, няма тема, в която да не вземеш участие, било то че няма какво да кажеш.
Това да си купиш пералня от ML си е направо късмет. И ние си купихме нашата от там преди 2 години, и хладилника също, но много ядове брахме. Сега не им припарвам до магазина изобщо. В каталозите си предлагат ниски цени, обаче като отидеш повечето неща ги няма. На нас ни бяха фактурирали съвсем друг модел пералня без да ни кажат, само за да ни вземат парите, защото този модел, който ние си бяхме избрали след това се оказа, че не е имало на склад от месеци и вече не го произвеждат. Получихме си нещата след голяма одисея и 4 пъти чакане на ливрезон. На всичкото отгоре не можеш да върнеш нищо, само да смениш.
- ablood
- Обратна връзка:
ML са просто велики! Един познат беше отишъл с бошурата и думите "Искам тази пералня!"
"Оооо, тя свърши, но я заместихме с малко по-скъп, но много по-изгоден модел. А ето тази, която иначе е 2 пъти по-скъпа ще ви я дам само с 200$ по скъпо."
Моят "умен" познат беше много доволен, и се хвалеше като Nonika с добрата сделка. Всъщност суперскъпата пералня се оказа най-евтиния възможен модел, куча марка.
"Оооо, тя свърши, но я заместихме с малко по-скъп, но много по-изгоден модел. А ето тази, която иначе е 2 пъти по-скъпа ще ви я дам само с 200$ по скъпо."
Моят "умен" познат беше много доволен, и се хвалеше като Nonika с добрата сделка. Всъщност суперскъпата пералня се оказа най-евтиния възможен модел, куча марка.
Именно, и на нас ни донесоха по-новия модел и ни го дадоха на "същата цена". Но ние просто нямахме избор, защото не връщат парите. Но слава богу, че пералнята е произведена в Европа - Словакия и се оказа доста добра. На всичкото отгоре съм много горда, че е с реотан /рядко явление тук/ и си загрява водата до каквато температура я настроиш, а не да пълни само топла и студена вода. Въобще пералните тук бяха един от най-големите ми сюрпризи, след детските градини. 

Канада е бая назад от Европа в техниката за бита.
В същото време обаче в Бг качеството на същата е не по-различно от масовата северно-американско-китайска ширпотреба тука.
Пералня със сушилня звучи интересно ама ми прилича на телевизор с вграден видео плейър - нито едното нито другото върши добра работа.
В същото време обаче в Бг качеството на същата е не по-различно от масовата северно-американско-китайска ширпотреба тука.
Пералня със сушилня звучи интересно ама ми прилича на телевизор с вграден видео плейър - нито едното нито другото върши добра работа.
Моята има Wrinkle shield и до 90 минути след като приключи сушенето няма мачкане.ablood написа:Добрата, голяма, отделна сушилня суши между 10 и 60 минути, зависи колко я напълниш. Ако извадиш прането веднага то е изпънато, сякаш изгладено.
Nonika, обиди човека, задето сподели какво и за колко си е купил?!? Самата ти, предишния пост подробно се хвалеше какво, за колко, с каква отстъпка откъде си купила.
Хайде ако обичаш, самообиди се подобаващо!

Опс,да става въпрос за един и същ филм.Нещо съм пообъркал режисиораBaDkO написа:Аз пък съм гледал Животът е прекрасен на Роберто Бенини - също разкошен филмGuinness написа:Живота е прекрасен(Това е велик филм на Бертолучи,един от любимте ми ,който съм гледал само един път,просто нямам сили да го гледам втори път)