2 в 1
2 в 1
Привет. Моля кажете, къде в Монреал продават пералня и сушилня в едно, а не поотделно както е на повечето места и има ли изобщо такова нещо на тукашния пазар. Мерси.
Вече има такива перални и в Канада
. Казвам това, защото един познат, като беше питал за такава преди 2 години, му се бяха изсмяли и му бяха казали, че такова нещо не съществува. Но, скоро бях виждала такава в SEARS на Ангриньон. Води се европейски модел. Не си спомням цената.
Успех в търсенето.
PS Ablood, няма тема, в която да не вземеш участие, било то че няма какво да кажеш.

Успех в търсенето.
PS Ablood, няма тема, в която да не вземеш участие, било то че няма какво да кажеш.
Re: 2 в 1
Aз проучвах по принцип когато древната ми пералня се развали. Рядко се срещат, LG имаха модел. Проблемът им е, че са на 120V, както обикновените перални, и не могат да осигурят достатъчно мощност, за да загреят добрепрането. В Европа с 220V този проблем го няма. Другото, което пречи на доброто сушене е че барабанът си е малък, не като в отделна сушилня и е по-трудно на въздуха да циркулира, освен ако се се сложат много малко дрехи. Ако имаш достатъчно място - по-добре отделни машини.T-Bag написа:Привет. Моля кажете, къде в Монреал продават пералня и сушилня в едно, а не поотделно както е на повечето места и има ли изобщо такова нещо на тукашния пазар. Мерси.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- ablood
- Обратна връзка:
Няма спор, че често се обаждам, но в случая става дума за продукт, доста нелеп за северна Америка. Дори и в Европа, виждал ли си на какво прилича риза извадена от комбинирана пералня/сушилня? Тук забравих какво е ютия.AnnaR написа:Ablood, няма тема, в която да не вземеш участие, било то че няма какво да кажеш.
Ako си бараба, те разбирам, но ако работиш в офис явно няма да е задългоablood написа:Тук забравих какво е ютия.

На клиентите не им е приятно да гледат хора облечени с дрехи които са извадени от стомаха на някое преживно животно
Последно промяна от analgin на Пон Юни 23, 2008 11:12 am, променено общо 1 път.
В къщи всичката бяла техника е MIELEablood написа:analgin, явно имаме различни сушилни
Затова не е хубава, защото е европейскаanalgin написа:В къщи всичката бяла техника е MIELEablood написа:analgin, явно имаме различни сушилни

Я кажи пералнята ти пълни ли се с вода докато пере ?
- ablood
- Обратна връзка:
Аналгине, щом казваш, че дрехите ти излизат от сушилнята като "извадени от стомаха на някое преживно животно", значи или нещо не е наред с нея, или с нанина на използване. Тъчеш ли я? Омекотител ли не ползваш?
Дори и евтина риза излиза от голямите сушилни изпъната и без гънки. Скъпите си остават такива до края на работния ден.
Дори и евтина риза излиза от голямите сушилни изпъната и без гънки. Скъпите си остават такива до края на работния ден.
Преди почти 3 години се опитваха да ни пробутат една такава пералня-сушилня в Corbeil на авеню Парк. Сега не знам дали ги имат все още там.
Явно нямате място и затова търсите комбинирана, но преди х на брой години имахме такава в България и не съм много доволна от нея, беше индезит. Трябва да се вади 1/2 от прането и тогава да се пусне на сушилня, после другата 1/2. Мачка повече и поне нашата се разваляше лесно. Има вариант сушилнята върху пералнята, който според мен е по удобен, но все пак вие си решавате.
Явно нямате място и затова търсите комбинирана, но преди х на брой години имахме такава в България и не съм много доволна от нея, беше индезит. Трябва да се вади 1/2 от прането и тогава да се пусне на сушилня, после другата 1/2. Мачка повече и поне нашата се разваляше лесно. Има вариант сушилнята върху пералнята, който според мен е по удобен, но все пак вие си решавате.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
И сушилнята да е с 2пъти обема на пералнятаIRA написа:Преди почти 3 години се опитваха да ни пробутат една такава пералня-сушилня в Corbeil на авеню Парк. Сега не знам дали ги имат все още там.
естествените тъкани излизат намачкани, изкуствените - като огладени
то е повече от ясно кои са качествените
то е повече от ясно кои са качествените

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)