2 в 1

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
T-Bag

2 в 1

Мнение от T-Bag »

Привет. Моля кажете, къде в Монреал продават пералня и сушилня в едно, а не поотделно както е на повечето места и има ли изобщо такова нещо на тукашния пазар. Мерси.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Ти, като онзи, дето искаше да си монтира газова уредба на колата... 8)
Аватар
AnnaR

Мнение от AnnaR »

Вече има такива перални и в Канада :D . Казвам това, защото един познат, като беше питал за такава преди 2 години, му се бяха изсмяли и му бяха казали, че такова нещо не съществува. Но, скоро бях виждала такава в SEARS на Ангриньон. Води се европейски модел. Не си спомням цената.
Успех в търсенето.

PS Ablood, няма тема, в която да не вземеш участие, било то че няма какво да кажеш.
speedy

Re: 2 в 1

Мнение от speedy »

T-Bag написа:Привет. Моля кажете, къде в Монреал продават пералня и сушилня в едно, а не поотделно както е на повечето места и има ли изобщо такова нещо на тукашния пазар. Мерси.
Aз проучвах по принцип когато древната ми пералня се развали. Рядко се срещат, LG имаха модел. Проблемът им е, че са на 120V, както обикновените перални, и не могат да осигурят достатъчно мощност, за да загреят добрепрането. В Европа с 220V този проблем го няма. Другото, което пречи на доброто сушене е че барабанът си е малък, не като в отделна сушилня и е по-трудно на въздуха да циркулира, освен ако се се сложат много малко дрехи. Ако имаш достатъчно място - по-добре отделни машини.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

AnnaR написа:Ablood, няма тема, в която да не вземеш участие, било то че няма какво да кажеш.
Няма спор, че често се обаждам, но в случая става дума за продукт, доста нелеп за северна Америка. Дори и в Европа, виждал ли си на какво прилича риза извадена от комбинирана пералня/сушилня? Тук забравих какво е ютия.
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

ablood написа:Тук забравих какво е ютия.
Ako си бараба, те разбирам, но ако работиш в офис явно няма да е задълго :wink:
На клиентите не им е приятно да гледат хора облечени с дрехи които са извадени от стомаха на някое преживно животно :metro: , а и филипинките трябва да живеят и да хранят семейства :idea:
Последно промяна от analgin на Пон Юни 23, 2008 11:12 am, променено общо 1 път.
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

ablood написа:Ти, като онзи, дето искаше да си монтира газова уредба на колата... 8)
и какво за него? аз имам газова в колата.
точно така мисля по въпроса:)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

analgin, явно имаме различни сушилни

peter pan, тук, в Канада? Кола на газ? На колконка за мотокари ли зареждаш? Всъщност, що пък не?
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

ablood написа:analgin, явно имаме различни сушилни
В къщи всичката бяла техника е MIELE
.com

Мнение от .com »

analgin написа:
ablood написа:analgin, явно имаме различни сушилни
В къщи всичката бяла техника е MIELE
Затова не е хубава, защото е европейска :lol:

Я кажи пералнята ти пълни ли се с вода докато пере ?
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Аналгине, щом казваш, че дрехите ти излизат от сушилнята като "извадени от стомаха на някое преживно животно", значи или нещо не е наред с нея, или с нанина на използване. Тъчеш ли я? Омекотител ли не ползваш?
Дори и евтина риза излиза от голямите сушилни изпъната и без гънки. Скъпите си остават такива до края на работния ден.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Преди почти 3 години се опитваха да ни пробутат една такава пералня-сушилня в Corbeil на авеню Парк. Сега не знам дали ги имат все още там.
Явно нямате място и затова търсите комбинирана, но преди х на брой години имахме такава в България и не съм много доволна от нея, беше индезит. Трябва да се вади 1/2 от прането и тогава да се пусне на сушилня, после другата 1/2. Мачка повече и поне нашата се разваляше лесно. Има вариант сушилнята върху пералнята, който според мен е по удобен, но все пак вие си решавате.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
.com

Мнение от .com »

IRA написа:Преди почти 3 години се опитваха да ни пробутат една такава пералня-сушилня в Corbeil на авеню Парк. Сега не знам дали ги имат все още там.
Явно нямате място и затова търсите комбинирана, но преди х на брой години имахме такава в България и не съм много доволна от нея, беше индезит. Трябва да се вади 1/2 от прането и тогава да се пусне на сушилня, после другата 1/2. Мачка повече и поне нашата се разваляше лесно. Има вариант сушилнята върху пералнята, който според мен е по удобен, но все пак вие си решавате.
И сушилнята да е с 2пъти обема на пералнята
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

естествените тъкани излизат намачкани, изкуствените - като огладени
то е повече от ясно кои са качествените :)
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Нищо не излиза намачкано! Освен ако не забравя да ги извадя.
Имате проблем. Четете инструкциите!
Публикувай отговор