медицински изследвания?
-
медицински изследвания?
Здравейте съфорумци!
Искам да попитам в какво се състоят медицинските изследвания и какво търсят/изследват точно?
В какъв срок след изпращане на докс в Букурещ се изпращат формуляри за медицинските изследвания (ориентировъчно разбира се)!
Благодаря предварително!
Искам да попитам в какво се състоят медицинските изследвания и какво търсят/изследват точно?
В какъв срок след изпращане на докс в Букурещ се изпращат формуляри за медицинските изследвания (ориентировъчно разбира се)!
Благодаря предварително!
rugby is the source
Re: медицински изследвания?
здравейте, ние бяхме на изследвания на 15. 02 - 2 месеца след подаване на документите към букурещ. Изследванията са за кръв - за заразни болести и на урина - да не би да имате някакви възпаления. Правят и ренгенова снимка като гледат за туберколоза. Това е. Не е лошо както пишеше във форума да пиете много вода преди изследванията, за да може да ви се изчисти урината.SOULRIPPER написа:Здравейте съфорумци!
Благодаря предварително!
Пожелаваме ви бърза процедура и не се притеснявайте.
14.12.2007 - изпратени док. Букурещ
31.01.2008 - получени баркодове
14.02.2008 - направени медицински
21.02.2008 - ОК медицински
07.03.2008 - покана за визи
26.03.2008- визи
07.04.2008 - кацнахме в Канада
26.03.2008- визи
да пиете много вода преди изследванията, за да може да ви се изчисти урината.

Без да се заяждам, но такава дивотия не бях чел скоро. Кръв се взема на гладно и жадно. Никакви кафета, закуски, цигари и тям подобни. Не е добре да се пие алкохол предната вечер. Кръв се взема на гладно и жадно.
Внимавайте: Не яжте закуски поръсени с маково семе (не знам дали ги има такива още) минимум десет дена преди теста за наркотици.
Колкото до това да ви се изчисти урината, ако отделяте белтък, кръв или пясък пиенето на вода няма да помогне.
-
Dparo u TaHq не съм искал да изглежда да съм шеф или нещо подобно. Нито да бъда нападателен. Обаче това за водата наистина е пълна дивотия. Ако това ще накара хората да са по-спокойни ОК. Два пъти годишно минавам пълни медицински изследвания, защото работата ми е такава. Ако човек е здрав няма да има проблеми, но ако нещо му открият мисля че одобрението му за виза ще е по-малкия проблем.
И ви моля Dparo u TaHq да спазвате добрия тон. Благодаря за което. А минералната вода е полезна, но е хубаво да се сменя от време на време. (Извинявам се за offtopic)Но ти недей пи,а даже и не дишай много че и въздуха е отровен
thebull ,самоиронизирах се но неуспешно
-извинявам се за неуспешното ми чувство за хумор :drink:
Наистина ако човек е здрав всичко ще е наред,ако е болен и минералната вода няма да му помогне.Не ставаше навъпрос за лечение с минерална вода.
Преди време, когато сериозно се занимавах с един вид спорт и се подържаха килограми и ходихме на изследвания водата беше част от програмата.Всичко останало си беше тренировка.
Така че аз като с добро здраве и от опит съм ЗА водата
,която обаче трябва да се приема малко повече от нормалното поне 2-3 дни преди деня на изследвания и в самия ден.
thebull ,по-другата неделя няма ли да дойдеш на Алба да се чукнем с минерална вода

Наистина ако човек е здрав всичко ще е наред,ако е болен и минералната вода няма да му помогне.Не ставаше навъпрос за лечение с минерална вода.
Преди време, когато сериозно се занимавах с един вид спорт и се подържаха килограми и ходихме на изследвания водата беше част от програмата.Всичко останало си беше тренировка.
Така че аз като с добро здраве и от опит съм ЗА водата

,която обаче трябва да се приема малко повече от нормалното поне 2-3 дни преди деня на изследвания и в самия ден.
thebull ,по-другата неделя няма ли да дойдеш на Алба да се чукнем с минерална вода

Странно. Както и да е, каквото искат това да правят.
Dparo u TaHq всичко е наред.
Иначе за водата моята чуденка остава. В транспортна болница винаги ми казват никакви течности. Обясниха ми че ако се пие вода кръвта се разрежда и се губи истинската концентрация на кръвта. Става въпрос да не се пие непосредствено преди това (сутрин - тогава се взема кръв), а не от предния ден. То ще пукна в тази жега. Иначе вода ми препоръчват да пия повече заради песъчинките, но те не се чистят за три - четири дена.
Абе тука няма ли някой доктор да каже?
Ние повече от месец никакво месо не хапваме,и повече от половин година само минерална вода пием (до колко е минерална наистина...).Основно ястието е плодове и зеленчуци,макарани,сирене,яйца и кашкавал и тренировки (за мен).
Няма песъчинки,няма натоварване на сърцето с мазни храни
Да вземем сертификатите,медицинските са една формалност,когато човек е здрав.
Успех на всички и по-бързо в канада,че живота си минава...
Няма песъчинки,няма натоварване на сърцето с мазни храни

Да вземем сертификатите,медицинските са една формалност,когато човек е здрав.
Успех на всички и по-бързо в канада,че живота си минава...
-
ами ние когато ходихме на изследвания бяхме закусили много добре и пихме и кафе и нямаше проблеми. Кръв се изследва само за заразни болести - спин и други такива, така че храната няма отражение.
За урината го казах неслучайно. Когато ние правихме изследванията се оказа че имаме левкоцити в урината. Тогава докторката ни каза да изпием 2-3 литра вода, която съответно те кара бързо да ходиш до тоалетна и тогава не се намират тези левкоцити.
Всеки сам си избира как точно да се яви на изследвания, но това го казвам от нашият опит.
За урината го казах неслучайно. Когато ние правихме изследванията се оказа че имаме левкоцити в урината. Тогава докторката ни каза да изпием 2-3 литра вода, която съответно те кара бързо да ходиш до тоалетна и тогава не се намират тези левкоцити.
Всеки сам си избира как точно да се яви на изследвания, но това го казвам от нашият опит.
14.12.2007 - изпратени док. Букурещ
26.03.2008- визи
26.03.2008- визи
абе хора кво се шашкате за тези медецински??? Кви са тия диети и количества вода? Но прекомерното наливане или дехидратиране може и да ви изиграе шега на кръвните(най-много да ви карат да си правите нови и да ви загубят време). Ще Ви премерят кръвното,кръв за венерически и туберколоза(не си мислете че някой ще Ви прави пълна кръвна картина)очен тест и разбира се рентгенче,при който има голям шанс да се получат кофти снимки и да Ви върнат за нови и да си ги платите разбира се. Щом аз с моят страх от лекари и слушалки девто вдигам кръвно и пулс при преглед минах от раз..........
ЛЮБОВТА НА ХОРАТА ПРАВИ ЕДИН ОТБОР:
БОТЕВ 1912 !!!!
БОТЕВ 1912 !!!!