Жени, ти не си разбрала, не аз. Трябваше да прочетеш, че в социалните жилища, които съм снимала, живеят предимно канадци и известна част имигранти, тъй че не са "канадците", които гледат незнамсикакси простите мръсни имигранти, сравнявани от теб с циганите в България Твоето се нарича снобария, която средностатистическия канадец не знае какво е, ама изобщо
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
krimon написа:Жени, ти не си разбрала, не аз. Трябваше да прочетеш, че в социалните жилища, които съм снимала, живеят предимно канадци и известна част имигранти, тъй че не са "канадците", които гледат незнамсикакси простите мръсни имигранти, сравнявани от теб с циганите в България Твоето се нарича снобария, която средностатистическия канадец не знае какво е, ама изобщо
Циганите всъщност също са българи и никъде не казвам, че в соцалните жилища в Канада има само имигранти!
Айде, толкова по този въпрос с теб, щото си мислех, че ще схванеш макар и бавно, но уви!
абе циганите не са българи
има цигани с българско гражданство, ама то не ги прави българи, ок?
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Кримон,
Не се вързвай на това момиченце. Кога дойде, кога почна да разбира всичко.
По въпроса за свободните преводи ми писала на лични, дали съм проверил кое как се превежда. Аз и казвам - да проверил съм в Мериам Уебстърс, , а ти проверила ли си, на което това дете отговаря - "аз няма кво да проверявам аз си знам"
Да и имаме самочувствието да и имаме.
optics написа:Кримон,
Не се вързвай на това момиченце. Кога дойде, кога почна да разбира всичко.
По въпроса за свободните преводи ми писала на лични, дали съм проверил кое как се превежда. Аз и казвам - да проверил съм в Мериам Уебстърс, , а ти проверила ли си, на което това дете отговаря - "аз няма кво да проверявам аз си знам" Да и имаме самочувствието да и имаме.
Който си го може си го може!
А ти всъщност мъж ли си или клюкарка?
Последно промяна от Жени на Пет Юни 20, 2008 7:42 pm, променено общо 1 път.
krimon написа:абе циганите не са българи
има цигани с българско гражданство, ама то не ги прави българи, ок?
Ами то в Канада само индианците са канадци по тази логика!
то верно оптик го написа - всичко знаеш
индианците се водят "първи нации" в Канада :idea:
айде май сега е време да се сложи точка на темата, че заприлича на две полувремена на футболнo мачле...
в първо полувреме играят...danielle vs. Sugarplum, a във второ ...krimon vs. Жени а победителя кой ли е?
krimon написа:
индианците се водят "първи нации" в Канада :idea:
Т.е. всички други са само Канадски граждани без да са от първата нация, което не ги прави с различен статут в паралела с БГ циганите, които са само БГ граждани?
danielle написа:айде май сега е време да се сложи точка на темата, че заприлича на две полувремена на футболнo мачле...
в първо полувреме играят...danielle vs. Sugarplum, a във второ ...krimon vs. Жени а победителя кой ли е?