Пресни впечатления от БГ

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Жени, ти не си разбрала, не аз. Трябваше да прочетеш, че в социалните жилища, които съм снимала, живеят предимно канадци и известна част имигранти, тъй че не са "канадците", които гледат незнамсикакси простите мръсни имигранти, сравнявани от теб с циганите в България :shock: Твоето се нарича снобария, която средностатистическия канадец не знае какво е, ама изобщо :wink:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
danielle

Мнение от danielle »

аaaa, кво стана тука, бе. ужким темата беше заключена, пак изведнъж пак я отключиха. как стана тая врътка? :shock:
Жени

Мнение от Жени »

krimon написа:Жени, ти не си разбрала, не аз. Трябваше да прочетеш, че в социалните жилища, които съм снимала, живеят предимно канадци и известна част имигранти, тъй че не са "канадците", които гледат незнамсикакси простите мръсни имигранти, сравнявани от теб с циганите в България :shock: Твоето се нарича снобария, която средностатистическия канадец не знае какво е, ама изобщо :wink:
Циганите всъщност също са българи и никъде не казвам, че в соцалните жилища в Канада има само имигранти! :wink:

Айде, толкова по този въпрос с теб, щото си мислех, че ще схванеш макар и бавно, но уви! 8)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

абе циганите не са българи :lol:
има цигани с българско гражданство, ама то не ги прави българи, ок?
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Кримон,
Не се вързвай на това момиченце. Кога дойде, кога почна да разбира всичко.
По въпроса за свободните преводи ми писала на лични, дали съм проверил кое как се превежда. Аз и казвам - да проверил съм в Мериам Уебстърс, , а ти проверила ли си, на което това дете отговаря - "аз няма кво да проверявам аз си знам"
:shock: :shock: :shock:
Да и имаме самочувствието да и имаме.
Жени

Мнение от Жени »

krimon написа:абе циганите не са българи :lol:
Ами то в Канада само индианците са канадци по тази логика! :roll:
Жени

Мнение от Жени »

optics написа:Кримон,
Не се вързвай на това момиченце. Кога дойде, кога почна да разбира всичко.
По въпроса за свободните преводи ми писала на лични, дали съм проверил кое как се превежда. Аз и казвам - да проверил съм в Мериам Уебстърс, , а ти проверила ли си, на което това дете отговаря - "аз няма кво да проверявам аз си знам"
:shock: :shock: :shock:
Да и имаме самочувствието да и имаме.
Който си го може си го може! :wink:

А ти всъщност мъж ли си или клюкарка? :wave2:
Последно промяна от Жени на Пет Юни 20, 2008 7:42 pm, променено общо 1 път.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Жени написа:
krimon написа:абе циганите не са българи :lol:
Ами то в Канада само индианците са канадци по тази логика! :roll:
то верно оптик го написа - всичко знаеш :roll:

индианците се водят "първи нации" в Канада :idea:
danielle

Мнение от danielle »

айде май сега е време да се сложи точка на темата, че заприлича на две полувремена на футболнo мачле...
в първо полувреме играят...danielle vs. Sugarplum, a във второ ...krimon vs. Жени :wink: а победителя кой ли е? :lol:
Жени

Мнение от Жени »

krimon написа:
индианците се водят "първи нации" в Канада :idea:
Т.е. всички други са само Канадски граждани без да са от първата нация, което не ги прави с различен статут в паралела с БГ циганите, които са само БГ граждани? :wink:
Жени

Мнение от Жени »

danielle написа:айде май сега е време да се сложи точка на темата, че заприлича на две полувремена на футболнo мачле...
в първо полувреме играят...danielle vs. Sugarplum, a във второ ...krimon vs. Жени :wink: а победителя кой ли е? :lol:
Той простакът е непобедим! :roll:

Така, че може и да съм аз! :wink:
Заключено