и ние си имаме подобни такива къщи, само дето там живеят братчедите на ромите... и слона моя приятелbecks написа: Горната снимка е къща в цигански квартал в гр. Левски (с преобладаващо ромско население)

Разликата знаеш ли каква е със социалните жилища в Канада ?danielle написа:и ние си имаме подобни такива къщи, само дето там живеят братчедите на ромите... и слона моя приятелbecks написа: Горната снимка е къща в цигански квартал в гр. Левски (с преобладаващо ромско население)и малко в множко ми идват
Нямам време да снимам, ама изглеждат ето така. предполагам, че ако се разтърся, мога и да намеря някое спретнато блокче, но реалността е другаkrimon написа:не е бе, бекс![]()
що не снимаш сега ти торонтовските социални, да видим какво ще изровиш. За циганите само не ми напомняй - виж линка пуснат от Жени.
Чинята "БМВ" е силно символична... и оградата
![]()
нали знаеш какво е казал Анатол Франс за оградите и гробищата ...
те са от образованите братчеди, ша да знаеш...ablood написа:Интересно, как ли крадат ток индийците, живеещи в този блок? Не виждам никакви куки, закачени на жици.
Ми сички сме в кюпа. Федералниите данъци.krimon написа:Иване, ти нали си в Албърта, как плащаш социални помощи в Онтарио
Това, че някой е емигрирал не му дава право да обижда сънародниците си, подобно на Libra и Chilli, оприличавайки ги едва ли не на изродени мутанти. Ако говориш гадости за своя собствен народ, какви ли "бисери" ще родиш за другите народи? Ако мразиш толкова своята родина, кой да ти повярва, че би обикнал, която и да е друга страна по света? Както вече казах, никоя емигранстка общност в Канада няма да си позволи да се самооплюва по подобен начин. Само ние. Интересно защо? Че да не би България да е най-ужасното място на света? Или пък българите да сме най-уродливия народ?Alina написа:охх, като чуя някой де се изцепи за "Родината" направо ми кипва кръвта.
Абе що не си оправите " вашЕта" български първо, и после се правете на големите патриоти. И като толкова си обичате свинската кочинка, що не си стоите доволно там, а сте тръгнали да ровите и да си губите времето по разни имигрантски форуми.
И като ми заговорят разни за "родоотстъпници, предатели", ала бала, тинтири-минтири... Скъпи госпожи и господа, ами откъде се е пръкнала България? Сигурно българите са живяли на тази територия от създаването на света!
Аре стига глупости! Това се нарича ЕВОЛЮЦИЯ. Човечеството е мигрирало от създаването си. Не сме открили ние топлата вода! И ако не мигрира и не търси по-добри условия за живот, как ще оцелее!
Това много ми напомня вица за глистчето и Родината!![]()
За 4 години съм си ходила до БГ веднъж и ужасно се депресирах. БГ каквато беше през 1989 година никога няма да е същата. Сега е застроен *** до *** БОКЛУК. Природа неосквернена не остана, градинка между къщи и блокове не остана... всичко е съсипано. Така че БГ вече Не съществува. Сега има само Чалгария, Мутрария или ако искате Чалгистан и Мутристан, май тези и подхождат повече като име.
krimon, циганските блокове, чиито линк пуснах, бяха по повод, че Любо смята, че В БГ държавата не се грижи примерно за циганите и те живеят в катуни и на улицата!А в Канада разбира се било обратно!krimon написа: ...... За циганите само не ми напомняй - виж линка пуснат от Жени.......