Тук в по-големите фирми има помещения с душове, по няколко, и специални съблекални, за да се преоблечеш, след като си дошъл с колело или тичайки на работа, а може би след като си използвал обедната си почивка за тренировка. На паркинга има специално място за колелетата, а до входната врата - гардероб за обувки и каски.aligator написа:... а и ако се изпотиш няма да е приятно за теб и околните да стоиш цял ден на работа потен.
колелета и мотоциклети...
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
- Lub0
- Обратна връзка:
optics, гледах на същата фирма имат и с калници и с по-добри батерии, ама отиват към 1-2к... aligator, при нас има бани и прочие, обаче то става дълга и широка, особенно ако трябва да карам 1 час, после душове и т.н. съвсем ще ми се съкрати работният ден
според мен с колело става ако е за няколко километра...

Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
- optics
- Модератор
Е, нали затуй е батерията, да не се потишaligator написа:А иначе предимството на колелото за мен е че можеш с него да минаваш по пистите за велосипеди и парковете,което е по-живописно,по-приятно,по-сигурно и по-здравословно,но пък по-бавно ,което е не малък недостатък,особено за голям град,а и ако се изпотиш няма да е приятно за теб и околните да стоиш цял ден на работа потен.

Тия евтините за които говорим са леко недомислени, но занапред ел. колелетата тепърва ще стават все по-популярни.
А пропо аз имах колега който караше кола, ама пак се потеше така здраво, че при влизане в тяхната стая, хората биваха като нокаутирани.

Другата неприятност е ако пристигнеш мокър-мокър на климатик.
Аз бих добавил, че мотоциклетистите и велосипедистите на пътя могат да бъдат много опасни. Навират се навсякъде, не спазват правилата често, ако движението е интензивно направо създават проблеми и на околните. Оня ден в Калгари имаше 3 инцидента за 1 ден с такива , не е шега. Просто стават незабележими на пътя в града, другите ги игнорорат, камионите не ги забелязват...
Просто се пазете, не всичко е фън...

Embrace your climate change!
почнало се е вече:
Качват Външно на колела
СОФИЯ. Служителите на Външно зарязват колите и яхват колела. В министерството вече има 5 оборотни велосипеда, които всеки може да ползва. Идеята е на министър Ивайло Калфин. Той купил два мъжки и два дамски велосипеда за общо 1250 лв. и получил още един като бонус. Част от служителите в обедната почивка използвали колелета, за да отскочат по работа извън министерството. Ако интересът се увеличи, министърът ще купи още колела.
Embrace your climate change!