Може и да потрябва. Чудеса стават всякакви. Например - няма НИТО ЕДИН читав кандидат с местен опит и се налага да вземат чуждестранен. Ако си такъв много търсен специалист - давай.
Аз в БГ бях минал цялата стълбица и накрая отговарях за инспектирането на всичките 12 обекта на фирмата (1500 човека). Тук започнах като момче което подрежда стоката. За 7 месеца стигнаг до зам - шеф на обект, измствайки местните кандидати.
Вашият труд и местна препоръка ще ви донесат желаната работа. Началото е трудно. Ако сте с високи очаквания ще страдате!
Препоръки от БГ работодател?
бравоablood написа:Може и да потрябва. Чудеса стават всякакви. Например - няма НИТО ЕДИН читав кандидат с местен опит и се налага да вземат чуждестранен. Ако си такъв много търсен специалист - давай.
Аз в БГ бях минал цялата стълбица и накрая отговарях за инспектирането на всичките 12 обекта на фирмата (1500 човека). Тук започнах като момче което подрежда стоката. За 7 месеца стигнаг до зам - шеф на обект, измствайки местните кандидати.
Вашият труд и местна препоръка ще ви донесат желаната работа. Началото е трудно. Ако сте с високи очаквания ще страдате!
THE LAST LINE OF DEFENSE