Препоръки от БГ работодател?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Може и да потрябва. Чудеса стават всякакви. Например - няма НИТО ЕДИН читав кандидат с местен опит и се налага да вземат чуждестранен. Ако си такъв много търсен специалист - давай.
Аз в БГ бях минал цялата стълбица и накрая отговарях за инспектирането на всичките 12 обекта на фирмата (1500 човека). Тук започнах като момче което подрежда стоката. За 7 месеца стигнаг до зам - шеф на обект, измствайки местните кандидати.
Вашият труд и местна препоръка ще ви донесат желаната работа. Началото е трудно. Ако сте с високи очаквания ще страдате!
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

ablood написа:Може и да потрябва. Чудеса стават всякакви. Например - няма НИТО ЕДИН читав кандидат с местен опит и се налага да вземат чуждестранен. Ако си такъв много търсен специалист - давай.
Аз в БГ бях минал цялата стълбица и накрая отговарях за инспектирането на всичките 12 обекта на фирмата (1500 човека). Тук започнах като момче което подрежда стоката. За 7 месеца стигнаг до зам - шеф на обект, измствайки местните кандидати.
Вашият труд и местна препоръка ще ви донесат желаната работа. Началото е трудно. Ако сте с високи очаквания ще страдате!
браво
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

За членство в ордата на инджинерите :) трябват задължително препоръки, напосани на лист и подписани. В оригинал.
Обичам да преча
Публикувай отговор