anito написа:Ама тия тук са истински безобразници Не стига че сняг вали и те само го прехвърлят от едната страна на улицата на другата, ами и студено вън, а те не топлят На нищо не прилича това Вчера исках да изляза по шорти и потник, и като излязох на балкона да проверя дали да си наметна пуловерчето за всеки случай, ми замръзнаха джапанките... Не знам, не отиват на добре работите и как може да има хора, които да не усещат че е студено, не мога да си го обясня. какво ни остава заради тия некадърници... или да си обличаме палтата и шапките и ботушите, или да си стоим в къщи, докато времето не благоволи само да се стопли, щото явно отговорниците се правят на луди и тия, дето са дежурни, не можеш ги събуди ... Ще ми се оправдяват с климата
Briah, to mrankaneto dawalo rezultati Ottuk natatak imeto mi e Anito Mrankalnika
Ето, това е едно от нещата които много ми харесват в Монреал - пребладаващо мнозинство на позитивизма, радостта, усмивката над негативизма, злобата и мрънкането.
Ето и в случая със снега цели 71 % от монреалци са посрещнали него и всички свързани неудобства с усмивка срещу 21 % побеснели мрънкачи.
тези 21% побеснели мрънкачи сигурно са били шофьори
абе да си призная никак не ми беше кеф да се набутвам по преспите и после да залягам под трейлера и да рина сняг щото някой доволен позитивист си стои нат опло в склада и чака някой друг да му почисти снега на двора.
Ха, ха...обратното е по-вероятно, бате. Позитивиста да рине сняг и да си свирка, а мрънкача да си стои на топло и да псува съответната служба, общината, правителството, държавата и т.н.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!