Днес училища и детски градини не работят!
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Днес училища и детски градини не работят!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
абе гледам, че се включва кенгата охо викам! сеир - влизам и темата една такава мирна и спокойна...
затва да я започнем:
аз предлагам всички социаладжии да чистят безплатно снега пред къщите на имотните данъкоплатци (като мене) задето ги храним и ги носим на гърба си.
а? ааа? я паплач обадете се нещо
тъъъртеиииии смъъъъърт
кенга я ги напръскай със сълзотворен газ да живнат малко!
затва да я започнем:
аз предлагам всички социаладжии да чистят безплатно снега пред къщите на имотните данъкоплатци (като мене) задето ги храним и ги носим на гърба си.
тъъъртеиииии смъъъъърт
ТНС и аз се включвам в твоята инициатива, мога да им подсигуря инвентар за почистването :idea:THC написа: аз предлагам всички социаладжии да чистят безплатно снега пред къщите на имотните данъкоплатци (като мене) задето ги храним и ги носим на гърба си.
тъъъртеиииии смъъъъърт
-
-
Зимата не ги изненада според мен. Почистването на снега беше най-доброто, което е възможно в такава ситуация. Аз сам си чистих драйвуея и тротоара пред къщи и според мен доста снежец се изсипа, така че оценявам каква работа свършиха по почистването на улиците
Зимата изненада обаче шофьори на коли с всесезонни гуми, със задно предаване, неработещи чистачки и прочие екстри. Никакво съчувствие не проявявам към тях. Мъчно ми е обаче за пешеходците, защото тротоарите са най често непочистени и като ги гледам как се мъчат да се доберат до автобусната спирка ми прилича на олимпиада по паркур. 

къде го вигя това най доброто почистване брато.навсякъде е пълен цирк и хаос,днес от 11 деливъри имам 5 отказани от клиентите заради непочистен сняг.леле и трагедията е тука,почистват главните улици що годе и с това дейноста им приключва.
абе поне в България като падне сняг всеки хваща греблото и си почиства бизнеса ,било то ресторант,магазин или склад.тука са леле и мизерниците ,покриват се като мишки и чакат някой друг да им свърши работата.
абе поне в България като падне сняг всеки хваща греблото и си почиства бизнеса ,било то ресторант,магазин или склад.тука са леле и мизерниците ,покриват се като мишки и чакат някой друг да им свърши работата.