Осигуровки

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
zorina

Мнение от zorina »

Рони,

щом взехме да не с еразбираме, положението не е добро..... :lol:

нямах това предвид, това, което ти визираш....

при мен няма стрес, няма камилчета, а много хора, всеки от които си движи задачката бавничко, ама толкова бавно, че чак ме потриса...

абсолютно всеки един от нас може да почива в стаята. ама аз като съм дошла да работа, искам да работя... а не да е влача..

точно това ми е странното, а може би това е и едно от нещата, които малко ми нарушават комфорта тук, в Канада.

Аз съм на следния принцип: ако ще работим: да работим, ако ще се лигавим: да се лигавим; ако ще се веселим: да се веселим... ама всичко да е на 100%....... а тук какво: цял ден е едно мотаене....приказки...приказки...приказки......а като ги погледна са си стегнали душиците милите..... ...... мислят си, че живеят :wink: ане смеят да се засмеят :)
хубаво е, че не са всички така де .... :wink:
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

zorina написа:....

при мен няма стрес, няма камилчета, а много хора, всеки от които си движи задачката бавничко, ама толкова бавно, че чак ме потриса...
Да аз имам същия проблем. Аз работя ужасно бързо. Подозирам, че колегите ме мразят заради това. Но не ми пука особено. Ако работя бавно много се изнервям.
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Хора, това е Канада, тук заплащането е предмно на час, на месец, на година. Трябва да има работа за после, за всеки ден - до пенсия. Щото трябва да се изплащат колите и моргиджите. Това е положението.
Една от първите ми инструкции за работа беше: "Слоули, слоули.." :lol: Щото почва да изглежда, че другите работят бавно, ако ти бачкаш по-бързо.
Знам че не звучи много вълнуващо, но нали по принцип работим за парите, а не за развлечение.
Трябва май да ги мотивирате вашите подчинени, за да живнат повече...

За да работиш бързо - трябва да си на парче, на бройка, на проект или контракт. Или да работиш за себе си - свършваш си работата и отиваш да си гледаш кефа.

Е, има разбира се и фирми, дето ще ти изкарат душата, предимно малките. Там и шефа опъва, и заплатите по-скромни.. Аз такива не ги обичам. :wink:
zorina

Мнение от zorina »

mwanza написа:
zorina написа:....

Да аз имам същия проблем. Аз работя ужасно бързо. Подозирам, че колегите ме мразят заради това. Но не ми пука особено. Ако работя бавно много се изнервям.
и аз така....... ама вече се кротнах и си трайкам за да не дразниа.намирам си странични занимания :wink:
zorina

Мнение от zorina »

7George написа:
Хора, това е Канада, тук заплащането е предмно на час, на месец, на година. Трябва да има работа за после, за всеки ден - до пенсия. Щото трябва да се изплащат колите и моргиджите. Това е положението.
Една от първите ми инструкции за работа беше: Слоули,слоули.." :lol: Щото почва да изглежда, че другите работят бавно, ако ти бачкаш по-бързо.
Знам че не звучи много вълнуващо, но нали по принцип работим за парите, а не за развлечение.
Трябва май да ги мотивирате вашите подчинени, за да живнат повече...

За да работиш бързо - трябва да си на парче, на бройка, на проект или контракт. Или да работиш за себе си - свършваш си работата и отиваш да си гледаш кефа.

Е, има разбира се и фирми, дето ще ти изкарат душата, предимно малките. Там и шефа опъва, и заплатите по-скромни.. Аз такива не ги обичам. :wink:
Това със Слоулито май е част от инструктажа тук :lol:
незнам дали работят бавно или като мен претендират , че работят :wink:
при нас обаче отскоро разрешиха, ако учиш нещо , когато няма работа - да си чете учебниците ...или да си пише домашните..абе да си учи! което е супер разрешение :P
kokoscho

Вариант 3

Мнение от kokoscho »

Просто не плащаш :):):)
Аватар
As-Iv

Мнение от As-Iv »

:lol:
Последно промяна от As-Iv на Вто Сеп 23, 2008 9:31 am, променено общо 1 път.
Dparo u TaHq

.

Мнение от Dparo u TaHq »

Който има време да изгледа това http://arenabg.com/details.php?id=f874d ... 59f930a64a
Странджата

Мнение от Странджата »

Ooo Драго , ти изплува , къде беше изчезнал братчед :D
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Тук съм :wave2: реших,че ще е по-добре по-малко разговори ,но да си вършем нашите неща.
Ти как си
Публикувай отговор