Проблемче с Vista

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
calculator

Проблемче с Vista

Мнение от calculator »

Последно промяна от calculator на Чет Юли 22, 2010 8:44 pm, променено общо 1 път.
Veliko

Мнение от Veliko »

най-добре се обърни към майкрософт, нали си платил за съпорт.
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
Аватар
lz2arn
Обратна връзка:

Мнение от lz2arn »

"Платил за съпорт"? Неее, не е още, ще плати 35 _като_ се обърне към майкро$офт за съпорт. Сега засега е платил за "операционна система" ( видите ли кавичките?) Съвет - ако не можеш без виндов$ - ХР. Втори съвет - човек дето "не може" без виндов$ няма...
Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.
heat

Re: Ïðîáëåì÷å ñ Vista

Мнение от heat »

calculator написа:...Àêî ìîæå äà îìèëîñòèâè òúïàòà Âèñòà äà ìè ïóñíå èíòåðíåòà...
ßâíî ñè ìíîãî àôåêòèðàí :")) Íî Âèñòàòà âúîáùå íå å "òúïà" ... ïðîñòî íå å ìíîãî "þçåð ôðåíäëè"

êàêòî íÿêîé õîðà êàçâàò - "the problem seems to be in the behind keyboard device - needs replacement" :wink:
Veliko

Re: Проблемче с Vista

Мнение от Veliko »

heat написа:
calculator написа:...Ако може да омилостиви тъпата Виста да ми пусне интернета...
Явно си много афектиран :")) Но Вистата въобще не е "тъпа" ... просто не е много "юзер френдли"

както някой хора казват - "the problem seems to be in the behind keyboard device - needs replacement" :wink:
е и какво искаше да кажеш, по-тъпо изказване не бях чувал, лол
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
Аватар
Optimist Creed

.

Мнение от Optimist Creed »

По-интерсното ще дойде като си пуснеш интернета :
съвместимост с другите софтуери или ако искаш да обърнеш компютъра на друга ОС.

При мене вече всичко работи ,но докато дойде този момент имах тежки дни и постойнни закани да връщам ПС-то (разбирай Вистата).
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
kokoscho

виста?

Мнение от kokoscho »

Мнооого гадна система, мнооого я псувам, но е и много стабилна, разбира се за сметка на производителността, точно което мене най много ме интересува. Но както и да е, ако имаш некакъв гаден проблем с вистата, просто му пусни репейра, но ако, АКО, само интернета ти не работи, тогава проблема е по скоро в тебе, пробвай да изтриеш всички настройки за нета, и остави вистата сама да си ги конфигурира от раз (разбира се, виж си в договора за нета дали нещо не трябва да се конфигурира допълнително...)
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

98-цата искаше рестарт по веднъж на ден-два.
Това си е поносимо.
Не знам колко е стабилна тая виста, щото мисля още да я почакам да се стабилизира, но по всички ревюта реват от бавността и.
Аватар
analgin
.

Re: Проблемче с Vista

Мнение от analgin »

calculator написа:Не ми се смейте, ами помагайте, моля. Трябва ми "печен" компютърен спец в Отава. Ако може да омилостиви тъпата Виста да ми пусне интернета. Или поне да открие какъв точно е проблемът (не приблизително и може би). Срещу заплащане, разбира се. Благодаря, реве ми се вече.....
Ако ползваш DELL трябва да им звъннеш, те си знаят проблема и ще ти помогнат без да ти се налага да обясняваш много.
Публикувай отговор