Проблемче с Vista
-
Проблемче с Vista
Последно промяна от calculator на Чет Юли 22, 2010 8:44 pm, променено общо 1 път.
- lz2arn
- Обратна връзка:
"Платил за съпорт"? Неее, не е още, ще плати 35 _като_ се обърне към майкро$офт за съпорт. Сега засега е платил за "операционна система" ( видите ли кавичките?) Съвет - ако не можеш без виндов$ - ХР. Втори съвет - човек дето "не може" без виндов$ няма...
Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.
Re: Ïðîáëåì÷å ñ Vista
ßâíî ñè ìíîãî àôåêòèðàí :")) Íî Âèñòàòà âúîáùå íå å "òúïà" ... ïðîñòî íå å ìíîãî "þçåð ôðåíäëè"calculator написа:...Àêî ìîæå äà îìèëîñòèâè òúïàòà Âèñòà äà ìè ïóñíå èíòåðíåòà...
êàêòî íÿêîé õîðà êàçâàò - "the problem seems to be in the behind keyboard device - needs replacement"

Re: Проблемче с Vista
е и какво искаше да кажеш, по-тъпо изказване не бях чувал, лолheat написа:Явно си много афектиран :")) Но Вистата въобще не е "тъпа" ... просто не е много "юзер френдли"calculator написа:...Ако може да омилостиви тъпата Виста да ми пусне интернета...
както някой хора казват - "the problem seems to be in the behind keyboard device - needs replacement"
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
- Optimist Creed
.
По-интерсното ще дойде като си пуснеш интернета :
съвместимост с другите софтуери или ако искаш да обърнеш компютъра на друга ОС.
При мене вече всичко работи ,но докато дойде този момент имах тежки дни и постойнни закани да връщам ПС-то (разбирай Вистата).
съвместимост с другите софтуери или ако искаш да обърнеш компютъра на друга ОС.
При мене вече всичко работи ,но докато дойде този момент имах тежки дни и постойнни закани да връщам ПС-то (разбирай Вистата).
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
виста?
Мнооого гадна система, мнооого я псувам, но е и много стабилна, разбира се за сметка на производителността, точно което мене най много ме интересува. Но както и да е, ако имаш некакъв гаден проблем с вистата, просто му пусни репейра, но ако, АКО, само интернета ти не работи, тогава проблема е по скоро в тебе, пробвай да изтриеш всички настройки за нета, и остави вистата сама да си ги конфигурира от раз (разбира се, виж си в договора за нета дали нещо не трябва да се конфигурира допълнително...)
Re: Проблемче с Vista
Ако ползваш DELL трябва да им звъннеш, те си знаят проблема и ще ти помогнат без да ти се налага да обясняваш много.calculator написа:Не ми се смейте, ами помагайте, моля. Трябва ми "печен" компютърен спец в Отава. Ако може да омилостиви тъпата Виста да ми пусне интернета. Или поне да открие какъв точно е проблемът (не приблизително и може би). Срещу заплащане, разбира се. Благодаря, реве ми се вече.....