И като ги докараш тея коли на минус 40 и 6 месеца киселини и сол, картинката се променя. Макар, че едно пежо не бих отказала, определено ми липсват европейските автомобили.
mborodin написа:В Монреал е доста интересно като видиш да щъка Лада (Нива).
По Canada's Worst Driver 3 оня ден ги учиха да карат със скорости в една червена "Нива". Щях да падна.
bp_de написа:То мани минус 40 ами тва дето е направено zа Европа не се продава в Северна Америка в пове4ето слу4аи .
Добре, освен някои от микроскопичните death traps с по 80 к.с. дет няма къде да си сложиш кафето и с декоративни задни седалки, колко много модели ги има там, а няма тук на да речем Волксваген, Хонда или Нисан?
тиа статистики са само за ориентация и средство доста хора да преживяват покраи тях .в реалноста е доста различно .и всяка кола се сьздава да задоволява дадени потребности и цели ,универсална нема
Marto написа:
Добре, освен някои от микроскопичните death traps с по 80 к.с. дет няма къде да си сложиш кафето и с декоративни задни седалки, колко много модели ги има там, а няма тук на да речем Волксваген, Хонда или Нисан?
Яап колите дето се продават в Европа само името е састто .Иди в нета и виж.В пове4ето слу4аи колата с име ххх *** името в европа е пак ххх *** ама кат ги види6 на живо едната кола няма нисто обсто с другата.
Ина4е ФВ,БМВ,Мерц,Волво,Ауди, са састите и при вас и тука / тва е ясно.
Marto написа:
Яап колите дето се продават в Европа само името е састто .Иди в нета и виж.В пове4ето слу4аи колата с име ххх *** името в европа е пак ххх *** ама кат ги види6 на живо едната кола няма нисто обсто с другата.
Ина4е ФВ,БМВ,Мерц,Волво,Ауди, са састите и при вас и тука / тва е ясно.
Напротив, много пъти и името е същото, и колата идентична, а когато името е същото пък колата е друга, тя пак се продава тук, но с друго име -- европейската Хонда Акорд е една от Акури-те тука например.
В Северна Америка стандарта е такъв (и данъците такива), че хората могат да си позволяват бензина, а и харесват по-големите коли. Твоята теза че тука се продават само коли с допотопни технологии са пълни глупости. Иди в нета и виж йорселф.
Само да добавя, не че не съм пристрастен към европейските коли... повечето са ми били такива, а и с нетърпение очаквам излизането на Алфа 169 и завръщането на марката в САЩ и Канада.
E akо не сам бил в америка да ми разправяш локуми -добре.но съм бил си съм видял за какво иде реч. И понеже дори работя за американска фирма дето сме ОЕМ за автомобилната индустрия -и в УСА и тук в европа и в целия свят - та ми е работа да знам кое и как е .