най-надеждните употребявани коли

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
As-Iv

най-надеждните употребявани коли

Мнение от As-Iv »

:lol:
Последно промяна от As-Iv на Вто Сеп 23, 2008 9:32 am, променено общо 1 път.
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

И като ги докараш тея коли на минус 40 и 6 месеца киселини и сол, картинката се променя. :lol: Макар, че едно пежо не бих отказала, определено ми липсват европейските автомобили. :?
Let it go...
bp_de

Мнение от bp_de »

То мани минус 40 ами тва дето е направено zа Европа не се продава в Северна Америка в пове4ето слу4аи .
Smart Dust

Мнение от Smart Dust »

В тоя списък липсва Лада. :D
Нещо са се объркали тия. :lol:
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
Аватар
mborodin
Обратна връзка:

Мнение от mborodin »

В Монреал е доста интересно като видиш да щъка Лада (Нива). :)
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

mborodin написа:В Монреал е доста интересно като видиш да щъка Лада (Нива). :)
По Canada's Worst Driver 3 оня ден ги учиха да карат със скорости в една червена "Нива". Щях да падна.
bp_de написа:То мани минус 40 ами тва дето е направено zа Европа не се продава в Северна Америка в пове4ето слу4аи .
Добре, освен някои от микроскопичните death traps с по 80 к.с. дет няма къде да си сложиш кафето и с декоративни задни седалки, колко много модели ги има там, а няма тук на да речем Волксваген, Хонда или Нисан?
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

тиа статистики са само за ориентация и средство доста хора да преживяват покраи тях .в реалноста е доста различно .и всяка кола се сьздава да задоволява дадени потребности и цели ,универсална нема
THE LAST LINE OF DEFENSE
bp_de

Мнение от bp_de »

Marto написа:
Добре, освен някои от микроскопичните death traps с по 80 к.с. дет няма къде да си сложиш кафето и с декоративни задни седалки, колко много модели ги има там, а няма тук на да речем Волксваген, Хонда или Нисан?
Яап колите дето се продават в Европа само името е састто .Иди в нета и виж.В пове4ето слу4аи колата с име ххх *** името в европа е пак ххх *** ама кат ги види6 на живо едната кола няма нисто обсто с другата.
Ина4е ФВ,БМВ,Мерц,Волво,Ауди, са састите и при вас и тука / тва е ясно.
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

bp_de написа:
Marto написа:
Яап колите дето се продават в Европа само името е састто .Иди в нета и виж.В пове4ето слу4аи колата с име ххх *** името в европа е пак ххх *** ама кат ги види6 на живо едната кола няма нисто обсто с другата.
Ина4е ФВ,БМВ,Мерц,Волво,Ауди, са састите и при вас и тука / тва е ясно.
Напротив, много пъти и името е същото, и колата идентична, а когато името е същото пък колата е друга, тя пак се продава тук, но с друго име -- европейската Хонда Акорд е една от Акури-те тука например.

В Северна Америка стандарта е такъв (и данъците такива), че хората могат да си позволяват бензина, а и харесват по-големите коли. Твоята теза че тука се продават само коли с допотопни технологии са пълни глупости. Иди в нета и виж йорселф.
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Само да добавя, не че не съм пристрастен към европейските коли... повечето са ми били такива, а и с нетърпение очаквам излизането на Алфа 169 и завръщането на марката в САЩ и Канада.
bp_de

Мнение от bp_de »

E akо не сам бил в америка да ми разправяш локуми -добре.но съм бил си съм видял за какво иде реч. И понеже дори работя за американска фирма дето сме ОЕМ за автомобилната индустрия -и в УСА и тук в европа и в целия свят - та ми е работа да знам кое и как е .
Публикувай отговор