Канада, каквато я видях

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Smart Dust

Мнение от Smart Dust »

peter_pan ти разбираш ли от хакерство?
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

Smart Dust написа:peter_pan ти разбираш ли от хакерство?
не повече от средния бГ потребител; защо?
точно така мисля по въпроса:)
ilka

Мнение от ilka »

peter_pan написа:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: като си знам средното ниво на бившите ми потребители :lol: :lol:
панчев, защо направо не си кажеш, че нищо не разбираш не само от софтуер, но и от английски :wink:
пак сме тук :-)
bateto

Мнение от bateto »

ми тебе потребявали ли са те :o и колко е тарифата ,ако не е тайна :wink:
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

ilka написа:
peter_pan написа:
http://www.image.bg/show.php?id=2
:rotfl: :rotfl: :rotfl: като си знам средното ниво на бившите ми потребители :lol: :lol:
панчев, защо направо не си кажеш, че нищо не разбираш не само от софтуер, но и от английски :wink:
аз от какво разбирам е ясно на доста хора освен на вас;) не че е необохдимо и на вас да ви се изяснява - така е доста по-забавно.
Smart Dust

Мнение от Smart Dust »

peter_pan написа:
От жени разбираш ли?
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

Smart Dust написа:
peter_pan написа:
От жени разбираш ли?
йу бет;)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

peter_pan написа:йу бет;)
Панчев, не е нужно вече да се престараваш. Всички разбрахме за нивото ти на владеене на английския. :rotfl:
ilka

Мнение от ilka »

bateto написа:ми тебе потребявали ли са те :o и колко е тарифата ,ако не е тайна :wink:
:lol: :lol: :lol: ееее, така и не разбра 8) не се класираш старо момче :lol: 8)
пак сме тук :-)
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

MrGeek написа:
peter_pan написа:йу бет;)
Панчев, не е нужно вече да се престараваш. Всички разбрахме за нивото ти на владеене на английския. :rotfl:
;)))) по вашите критерии един преподавател не трябва да се остави в Каната защото се съмнявам че те имат повече от бегли спелинг умения,
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

peter_pan написа:;)))) по вашите критерии един преподавател не трябва да се остави в Каната защото се съмнявам че те имат повече от бегли спелинг умения,
Така е, твоите спелинг умения са ненадминати - няма кой да ти се опре на малкия пръст в Каната. :lol: :rotfl:
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

MrGeek написа:
peter_pan написа:;)))) по вашите критерии един преподавател не трябва да се остави в Каната защото се съмнявам че те имат повече от бегли спелинг умения,
Така е, твоите спелинг умения са ненадминати - няма кой да ти се опре на малкия пръст в Каната. :lol: :rotfl:
тук уцели без да искаш:)
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Designer English :D, не Питър Пан, ами Пако Рабан трябва да ти казваме вече :lol: ...
Циганите - на Сатурн !
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

Я да си напишете никовете сички на кирилица, че един бог знае как Неговия експлорър или мозила ги четат....
icecream

ehooooo

Мнение от icecream »

абе имам много познати там които работят готина работа в Canada, АМА явно тя не е за всеки, какво искам да кажа ли:
защо си мислите, че като завършите някакъв измислен университет във БГ със странна специализация, заминете в CANADA без реален опит и стаж някои ще ви обърне внимание на специалист които не е работил и ден като това което е учил.
Ами върнете се, в БГ щом толкова искате. Ядете супер колбваси (натъпкани с хартия, кебабчета, хляб с хлебарки и неивещен пълнеж на корем, защото др. няма), Редете на опашки пред йпто си и сте чакате евентуално ако сте в болнични до 3 години някой да ви ги плати, ама като са накеф, обикаляите улиците но-внимавайте да не се спанете в някоя плочка, че те повечето се държат на магия, трошете си колите в дупките по улиците, в случай ще сте събрали достатъчно пари да си го позволите, теглете жилищни кредити които не знам дали и вниците няма да ги плащат по цени повисоки от канадските, а с качество на индианска бърлога.
мога и още да пиша но стига засега.
ЯВНО ИМА ХОРА КОИТО КОИТО НЕ СА ГОТОВИ ДА МИНАТ НА ПОВИСОКО НИВО В ЖИВОТА ЗАЩОТО КАКВО Е ДА ОТИДЕШ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА И РЕВЕШ ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ОПРАВИШ, АМИ ЯВНО ПРИЧИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ...
ДОБРИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ С ОПИТ ОТДАВНА РАБОТЯТ ЗА ПО 10000 ДОЛАРА В CANADA, И ДИНСТВЕНОТО ОТ КОЕТО СЕ ОПЛАКВАТ Е СТУДА.
САМИ СИ НАПРАВЕТ ИЗВОДА ЗАЩО НЕ ВИ ВЪРВИ ТАМ КЪДЕТО И ИДИОТИТЕ СЕ СПРАВЯТ.
Публикувай отговор